Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Μάικλ Μόσλεϊ: Τι λέει ο υπεύθυνος του beach bar στη Σύμη που εντόπισε νεκρό τον παρουσιαστή του BBC

Μάικλ Μόσλεϊ: Τι λέει ο υπεύθυνος του beach bar στη Σύμη που εντόπισε νεκρό τον παρουσιαστή του BBC

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι στη Σύμη για τον Μάικλ Μόσλεϊ. Τον παρουσιαστή του BBC που εντοπίστηκε νεκρός, τέσσερα 24ωρα, από το μεσημέρι που χάθηκαν τα ίχνη του.

Ο Μάικλ Μόσλεϊ, ο παρουσιαστής του BBC που έκανε διακοπές με την σύζυγο και ένα φιλικό τους ζευγάρι στη Σύμη, εντοπίστηκε νεκρός το πρωί, μετά από μέρες ερευνών και αναζητήσεων. Η σορός του ήταν κοντά σε σπήλαιο, στην περιοχής της Αγίας Μαρίνας, λίγα μόνο μέτρα από την είσοδο beach bar. Τις προηγούμενες μέρες, γίνονταν έρευνες στην περιοχή, που όμως δεν είχαν αποδώσει.

Στο Mega μίλησε ο Ηλίας Τσαβαρής, ο άνθρωπος που εντόπισε νεκρό τον Μάικλ Μόσλεϊ και υπεύθυνος στο beach bar κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός του παρουσιαστή του BBC. «Με πήραν τηλέφωνο και μου είναι να πάω να ρίξω μία ματιά. Πήγα και μύριζε πολύ, γυάλιζε και το ρολόι του και όταν πλησίασα τον είδα. Κάθε μέρα περνούσαν ελικόπτερα» λέει αρχικά και συνεχίζει:

«Πίσω από τον φράχτη, έχει ένα μικρό στενάκι. Με πήρε ο ιδιοκτήτης και μου είπε να πάω να τσεκάρω προς τα εκεί. Χθες όλη μέρα πετούσε ελικόπτερο στο σημείο. Πέρα από τη μυρωδιά, είδα το ρολόι και πλησίασα. Αν πήγε από αυτό το σημείο, κακώς πήγε, είναι δύσκολο κομμάτι εκεί. Ή μπήκε από την παραλία, γιατί δεν τον έχειν πιάσει η κάμερα από το μαγαζί. Είναι περίπου 4-5 χλμ. από το σημείο που τραβήχτηκε η φωτογραφία».

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο παρουσιαστής του BBC φαίνεται πως δεν είχε δεχτεί επίθεση. Εκτιμάται ότι έφτασε στον τελικό προορισμό του, ωστόσο ενδεχομένως να ζαλίστηκε και να σταμάτησε για να ξεκουραστεί αλλά εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών κατέρρευσε και ξεψύχησε.

Ένα δεύτερο σενάριο αναφέρει ότι δεν αποκλείεται ο παρουσιαστής να παραπάτησε ή να γλίστρησε και να άφησε την τελευταία πνοή του από τη ζέστη, ανήμπορος να μετακινηθεί.

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Με την είδηση του θανάτου του Μάικλ Μόσλεϊ να κάνει το γύρο του κόσμου, από τα μεγαλύτερα και πιο έγκυρα βρετανικά ΜΜΕ.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις