Site icon NewsIT

Μαίρη Χρονοπούλου: Ο έρωτας με τον Ανδρέα Μπάρκουλη και ο γάμος της με βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

06.10.2023 | 18:26
Μαίρη Χρονοπούλου: Ο έρωτας με τον Ανδρέα Μπάρκουλη και ο γάμος της με βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Ήταν Αύγουστος του 1975 όταν η Μαίρη Χρονοπούλου, η μεγάλη ηθοποιός του ελληνικού θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης αντάλλασσε όρκους αιώνιας αγάπης και παντρευόταν τον πρώην δήμαρχο Σπάτων και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δήμο Μπότσαρη. Οι δυο τους όμως χώρισαν μετά από λίγο καιρό.

Η Μαίρη Χρονοπούλου υπήρξε επίσης αρραβωνιασμένη για τρία χρόνια με τον ηθοποιό Ανδρέα Μπάρκουλη, με δημοσιεύματα της εποχής να κάνουν λόγο για μεγάλο έρωτα. Πρόσφατα, η ίδια είχε εξομολογηθεί ότι ο μεγάλος έρωτας της ζωής της ήταν μόνον ένας. 

Η Μαίρη Χρονοπούλου ωστόσο δεν κατονόμασε τον Ανδρέα Μπάρκουλη, αν και μπορεί να τον «φωτογράφισε», αναφέροντας ότι ο μεγάλος έρωτας της ζωής της ήταν ένας και ότι ποτέ δεν τον παντρεύτηκε ποτέ. 

«Δεν θα πω ποιος ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου. Πιστεύω ότι μια φορά ερωτευόμαστε στη ζωή μας πραγματικά. Η σχέση αυτή δεν κατέληξε σε γάμο», είχε πει η σπουδαία σταρ του ελληνικού σινεμά.

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε βαφτίσει τον γιο του Νίκου Κούρκουλου, Άλκη Κούρκουλο. Τον Αύγουστο του 1999, η σπουδαία ηθοποιός υπέστη ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητό της, που την έχει αναγκάσει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σήμερα,  έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών και σκόρπισε τη θλίψη στον χώρο του Πολιτισμού και στις καρδιές των ανθρώπων που αγάπησαν τη δουλειά και το ταλέντο της.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version