Ελλάδα

Μαλακάσα: Στραγγαλισμένος ο άνδρας που βρέθηκε σε χαράδρα

Σε στραγγαλισμό οφείλεται σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος του άνδρα που βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (7.11.24) νεκρός σε χαράδρα στη Μαλακάσα.

Σε ένα θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση για τον εντοπισμό της σορού του άνδρα ηλικίας 65 με 70 ετών από αστυνομικούς σε χαράδρα σε απόσταση 300 μέτρων από τη δομή φιλοξενίας μεταναστών στη Μαλακάσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παντελόνι του ήταν κατεβασμένο κάτω από τα γόνατα ενώ εκτός από τα σημάδια του στραγγαλισμού ο ιατροδικαστής διαπίστωσε και ένα χτύπημα στο κεφάλι, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα προήλθε από την πτώση.

Ο άνδρας ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί ενώ δεν είναι σεσημασμένος καθώς βάσει δαχτυλικών αποτυπωμάτων δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κανένα ίχνος της εικαστικού Αναστασίας Βελεργάκη - «Την είχε πλησιάσει ένας άνδρας χειριστικός και επίμονος»
«Για τα κρυπτονομίσματα που εικάζεται ότι είχε μπλέξει, προφανώς κάποιος την έβαλε εκεί. Η Αναστασία ήταν πολύ έξυπνη, εάν κατάλαβε ότι την έχουν εξαπατήσει, θα έκανε μεγάλη φασαρία»
Η εικαστικός Αναστασία Βελεγράκη
Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τα Τέμπη: «Λέτε να σκοτώθηκαν άνθρωποι;» - Δραματικές συνομιλίες της σταθμάρχη Ν. Πόρων με τον προϊστάμενο κυκλοφορίας ΟΣΕ
«Κύριε Δημήτρη, θα χάσω τη δουλειά μου;» ακούγεται να λέει η σταθμάρχης, με τον πρ. κυκλοφορίας να της απαντάει ότι «αυτό είναι το λιγότερο»
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη