Δευτέρα, 21 Οκτ.
18oC Αθήνα

“Μαλάκωσε” ο μητροπολίτης Ιερεμίας μετά τη δημόσια κατσάδα στη Ζ. Κωνσταντοπούλου

“Μαλάκωσε” ο μητροπολίτης Ιερεμίας μετά τη δημόσια κατσάδα στη Ζ. Κωνσταντοπούλου

Μετά την άγρια κόντρα, ο Μητροπολίτης Ιερεμίας φαίνεται πως “μαλακώνει” απέναντι στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, την οποία κυριολεκτικά κατσάδιασε δημόσια μέσα στην εκκλησία της Μεγαλόπολης επειδή καθυστέρησαν.

Ο Μητροπολίτης πλέον υποστηρίζει με νέες δηλώσεις του, πως εάν είχε ειδοποιηθεί έγκαιρα για την καθυστέρηση θα ήταν όλα εντάξει. Μάλιστα, σημείωσε πως τόσο η Ζωή Κωνσταντοπούλου όσο και ο Κώστας Ήσυχος είναι ευπρόσδεκτοι στη Μεγαλόπολη και προσφέρθηκε να τους κάνει και το τραπέζι έτσι ώστε να τους μιλήσει για τις αρχές της Εκκλησίας.

Το θέμα έλαβε μεγάλες διαστάσεις, όταν μετά τη δημόσια επίπληξη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου διαμαρτυρήθηκε στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος παρέπεμψε το θέμα στην Ιερά Σύνοδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μητροπολίτης Ιερεμίας όταν είδε τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εισέρχονται στο ναό αργοπορημένα φώναζε: “αλειτούργητοι, αλειτούργητοι, σήμερα δε λειτουργηθήκατε. Η Κυριακή δεν είναι για το χαζό λαό. Είναι για όλους και μάλιστα για τους άρχοντες”.

Πάντως, η Πρόεδρος της Βουλής μετά τη δημόσια επίπληξη αποχώρησε από την εκκλησία καλώντας και όλους τους υπολοίπους να πράξουν το ίδιο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε