Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με τραυματισμούς από κροτίδες αυτό το Πάσχα με ένα παιδί να μεταφέρεται από τη Μαλεσίνα στο νοσοκομείο Παίδων.
Ο λόγος για έναν 14χρονο στη Μαλεσίνα, ο οποίος με μια παρέα φίλων του θέλησε να διασκεδάσει πετώντας κροτίδες μετά το «Χριστός Ανέστη».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συγκεκριμένα τα παιδιά βρίσκονταν στην πλατεία του Ιερού Ναού Κωνσταντίνου και Ελένης και το δυναμιτάκι που πέταξε ο 14χρονος δε φάνηκε να σκάει.
Τότε έκανε το λάθος να πάει να το πιάσει και εκείνη την ώρα έσκασε μέσα στο χέρι του. Μετά το αρχικό σοκ ένα από τα παιδιά ειδοποίησε το ΕΚΑΒ σύμφωνα με το lamiareport.gr.
Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Δυστυχώς κι εκεί δεν μπορούσαν να προσφέρουν και πολλά πράγματα και ο 14χρονος διεκομίσθη σε Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας όπου και νοσηλεύεται φέροντας βαρύτατο τραύμα στο χέρι του.