Ελλάδα

Μάνδρα: «Βοήθεια με σκοτώνουν» – Τα τελευταία λόγια του Χρήστου Γιαλιά τη στιγμή της δολοφονίας

«Βοήθεια με σκοτώνουν». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του 59χρονου επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά, πριν πέσει νεκρός από τις σφαίρες που έπεφταν «βροχή» σε ένα άγριο σκηνικό μίας μαφιόζικης δολοφονίας στη Μάνδρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA για τη δολοφονία του επιχειρηματία στη Μάνδρα, τη στιγμή του μαφιόζικου χτυπήματος ο Χρήστος Γιαλιάς μιλούσε στο τηλέφωνο με έναν φίλο του.

Τη στιγμή που οι εκτελεστές του «γαζώνουν» με καλάσνικοφ το όχημα του επιχειρηματία, ο ίδιος λέει στον φίλο του, που βρίσκεται στη γραμμή, «βοήθεια με σκοτώνουν».

Την ίδια ώρα, οι Αρχές ξεσκονίζουν κάμερες στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα, ψάχνουν στίγματα κινητών τηλεφώνων, ενώ ταυτόχρονα παίρνουν καταθέσεις από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του θύματος στην προσπάθεια τους να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα.

 

Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει στο σημείο – που εκτελέστηκε και βρέθηκε απανθρακωμένος ο Χρήστος Γιαλιάς, καθώς οι δράστες πυρπόλησαν και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε – 18 κάλυκες. Άνδρες των εγκληματολογικών ερευνών βρέθηκαν και σήμερα στο σημείο του εγκλήματος, καθώς θέλησαν με το φως της ημέρας να πραγματοποιήσουν νέες έρευνες προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία τα οποία ήταν απαγορευτικά κατά τις βραδινές ώρες της Τέταρτης.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Κανείς δεν φαίνεται να φορούσε ζώνη» λέει ο Καλλιακμάνης για το φονικό τροχαίο στην Κατεχάκη
«Αυτό λένε οι πυροσβέστες που τους απεγκλώβισαν» σημείωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης και τόνισε πως ακόμα δεν είναι σαφές αν ο 56χρονος οδηγός αντιμετώπισε κάποιο ξαφνικό πρόβλημα
Τροχαίο στην Κατεχάκη
Κυριάκος Πιερρακάκης: Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών και φέτος – Θα ανακοινώσουμε λίστα με 50 κορυφαία ξένα πανεπιστήμια
Νέες προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών στα δημόσια σχολεία μέσα στο 2025 αλλά και τη δημοσιοποίηση της λίστας με 50 κορυφαία ξένα πανεπιστήμια...
Σχολική αίθουσα