Site icon NewsIT

Μανώλης Μαυρομμάτης: «Aπό μυαλά και πνεύμα είναι μια χαρά» λέει ο γιος του

06.09.2024 | 09:56
Μανώλης Μαυρομμάτης: «Aπό μυαλά και πνεύμα είναι μια χαρά» λέει ο γιος του

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης παραμένει σε κέντρο αποθεραπείας από τον Ιούνιο. Ο γιος του, μιλάει για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του.

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης δίνει μάχη για να ξεπεράσει τα προβλήματα και να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Γνωρίζει από την πρώτη στιγμή πως η γυναίκα του δεν τα κατάφερε. Ο ίδιος προσπαθεί, ακολουθεί τις οδηγίες και αισιοδοξεί ότι θα μπορέσει να τα καταφέρει. Δίπλα του, όλους αυτούς τους μήνες βρίσκεται ο γιος του και ορισμένοι από τους πιο στενούς φίλους και συγγενείς του. Είναι εκείνοι που του δίνουν δύναμη και κουράγιο, μέσα στις δυσκολίες.

Μόλις 3,5 μήνες μετά τον θάνατο της πολυαγαπημένης του μητέρας Ρένας Βενιέρη και ενώ ο πατέρας του, Μανώλης Μαυρομμάτης βρίσκεται σε κέντρο αποθεραπείας, ο γιος τους Μιχάλης Μαυρομμάτης μίλησε για την κατάσταση του πατέρα του.

Ο σπουδαίος αθλητικογράφος που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη μαζί τη σύζυγό του, όταν στα μέσα Φεβρουαρίου 2024 ξέσπασε φωτιά στο σπίτι τους στο Κολωνάκι, έχασε τη γυναίκα της ζωής του.

Ο Μιχάλης Μαυρομμάτης δήλωσε χαρακτηριστικά στην Ειρήνη Πεϊβάνη και το tlife.gr: «Τη μητέρα μου τη χάσαμε τον Μάιο. Ο πατέρας μου βρίσκεται σε κέντρο αποθεραπείας από τον Ιούνιο. Κάνει φυσιοθεραπείες γιατί έμεινε πολύ καιρό στο νοσοκομείο και πρέπει να επανέλθει η φυσική του κατάσταση για να περπατήσει. Κατά τα άλλα, από μυαλά και πνεύμα είναι μια χαρά, ευτυχώς».

Συντετριμμένος από τον θάνατο της συζύγου του, ο Μανώλης Μαυρομμάτης, βγήκε στις αρχές του περασμένου Ιουνίου μόνος του από το νοσοκομείο και μεταφέρθηκε από τον γιo του σε ιδιωτικό Κέντρο Αποκατάστασης στο οποίο θα συνεχίσει την αποθεραπεία τοu, κυρίως στην κατεύθυνση της αποκατάστασης της κινητικότητάς του.

«Ο πατέρας μου έμαθε από την πρώτη στιγμή ότι χάσαμε τη μητέρα. Ευχαριστώ πολύ το tlife.gr για το αφιέρωμα στη μητέρα μου αναφορικά με την ζωή της» πρόσθεσε σε άλλο σημείο της επικοινωνίας ο γιος του αθλητικογράφου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version