Site icon NewsIT

Μαρινέλλα: Το τραγούδι της ζωής της και μια άγνωστη ιστορία

27.09.2024 | 12:38
Μαρινέλλα: Το τραγούδι της ζωής της και μια άγνωστη ιστορία

Ένας από τους μεγάλους έρωτες που έζησε στη γεμάτη ζωή της η Μαρινέλλα ήταν αυτός με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Ένας έρωτας που ήθελαν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το προσπαθούσαν με κάθε τρόπο ακόμα και όταν οι δημοσιογράφοι της εποχής (δεκαετία του 70) είχαν βάλει σκοπό της ζωής τους να βγάλουν λαβράκι. Άλλωστε ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Μαρινέλλα ήταν αυτό που αποκαλούν σήμερα το hot ζευγάρι της εποχής. 

Εκεί, λοιπόν στην οδό Αστυδάμαντος στο Παγκράτι τα «καραούλια» που έκαναν οι δημοσιογράφοι ώρες ολόκληρες ανάγκαζαν το ζευγάρι να εφευρίσκει τρόπους να ξεφύγει από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Όμως, μαθεύτηκε ότι το ζευγάρι θα παντρευόταν στις 10 Νοεμβρίου του 1973. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Κάποιοι «ακροβολίστηκαν» στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία όπου πίστευαν ότι θα γινόταν η τελετή.

Όμως, ο ιερέας και το ζευγάρι είχαν άλληα σχέδια. Όπως είχε διηγηθεί η ίδια η Μαρινέλλα: «Στον δεύτερο γάμο μου, με τον Βοσκόπουλο, είχαμε μόνον έξι καλεσμένους, κι εμείς, το ζευγάρι, φορέσαμε μπλου τζιν! Εγώ ένα γιλέκο και φούστα μακριά και ο Τόλης τζιν παντελόνι. Παντρευτήκαμε στο σπίτι μου στο Παγκράτι και ήμασταν: ο παπάς φυσικά, που ήρθε εκεί, οι κουμπάροι – μας πάντρεψε ο Γιώργος Κατσαρός με τη γυναίκα του -, ήταν ο Φρέντυ Γερμανός με την κοπέλα του και η Λένα η Παμέλα -που είχε τη ”Νεράιδα”- μαζί με τον άντρα της».

Γνωστή και «δαιμόνια» δημοσιογράφος της εποχής το «ψυλλιάστηκε». Χτύπησε το κουδούνι της διπλανής πολυκατοικίας από εκείνη που έμενε το ζευγάρι. Μια κυρία της άνοιξε και της ζήτησε να την οδηγήσει στην ταράτσα. Έτσι και έγινε. Μετά από «ακροβατικά» η δημοσιογράφος βρέθηκε στην πολυκατοικία που έμενε το διάσημο ζευγάρι για να βγάλει το «αποκλειστικό».

Ένα χρόνο αργότερα, τον έρωτά τους επισφράγισε το «Εγώ κι Εσύ». Ήταν Νοέμβριος του 1974 όταν ηχογράφησαν και κυκλοφόρησαν το τραγούδι το οποίο τραγουδούσε η Μαρινέλλα την ώρα που κατέρρευσε στο Ηρώδειο.

Μαρινέλλα & Βοσκόπουλος - ΕΓΩ ΚΑΙ 'ΣΥ (English Subtitles)

Το τραγούδι σε μουσική του Τόλη Βοσκόπουλου και στίχους του Μίμη Θειόπουλου έγινε ντουέτο, έκανε ρεκόρ πωλήσεων και έμεινε στην ιστορία. Είναι το τραγούδι της ζωής της.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version