Ελλάδα

Μάριος Θεμιστοκλέους: Το lockdown δεν είναι λύση – 20.000 ραντεβού πρώτης δόσης την Τετάρτη

Μόνη λύση για την αντιμετώπιση της πανδημίας είναι ο εμβολιασμός και όχι το lockdown σημείωσε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. 

Ο Μάριος Θεμιστοκλέους επεσήμανε ότι συνεχίζεται με καλό ρυθμό η συμμετοχή του πληθυσμού στον εμβολιασμό. Σημείωσε πως την Τετάρτη, κλείστηκαν 20.000 ραντεβού για εμβολιασμό πρώτης δόσης, ενώ χιλιάδες άνθρωποι έκλεισαν ραντεβού για τρίτη δόση. 

Υπογράμμισε πως το Εθνικό Σύστημα Υγείας αντέχει και χαρακτήρισε διαχειρίσιμη την κατάσταση. Ο Μάριος Θεμιστοκλέους σημείωσε πως «αυτή την στιγμή υπάρχει μια δυναμική στην πανδημία αλλά σε λίγο θα υπάρχει επιπέδωση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Επιβάτες λανθασμένα άνοιξαν τις πόρτες» λέει η ΣΤΑΣΥ για το περιστατικό σε συρμό του μετρό
«Η διαδικασία εκκένωσης έγινε υπό την επίβλεψη του οδηγού και του σταθμάρχη, εφαρμόζοντας αυστηρά το πρωτόκολλο ασφαλείας και χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός» λέει η ΣΤΑΣΥ
Στιγμιότυπο από βίντεο επιβάτη του μετρό που περπατά δίπλα στις γραμμές του συρμού
Θλίψη στην Πάτρα: Άφησαν λουλούδια στον καταπέλτη του πλοίου όπου πέθανε η 47χρονη ναυτικός - Τι αναφέρουν λιμενικό και ΠΝΟ
Ο οδηγός της νταλίκας στη συνέχεια συνελήφθη για ανθρωποκτονία εξ αμέλειας, ενώ σημειώθηκαν τρεις ακόμη συλλήψεις, μεταξύ των οποίων του καπετάνιου, του ύπαρχος και του υπεύθυνος για τον καταπέλτη
Η 47χρονη ναυτικός 1
45χρονος κατήγγειλε την πρώην σύζυγό του για απόπειρα ανθρωποκτονίας – «Με απειλεί με μηνύματα, έβαλε να με σκοτώσουν»
Ο 45χρονος επιχειρηματίας υπέβαλλε μήνυση κατά της πρώην συζύγου του και του πεθερού του κάνοντας λόγο για συμβόλαιο θανάτου εις βάρος του - «Δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια»
Γυναίκα με κινητό