Πέμπτη, 5 Σεπτ.
33oC Αθήνα

Με οξυγονοκολλήσεις και πατέντες οι επιδιορθώσεις στις σκουριασμένες κολόνες των τρόλεϊ – Φωτογραφίες ντοκουμέντα

Με οξυγονοκολλήσεις και πατέντες οι επιδιορθώσεις στις σκουριασμένες κολόνες των τρόλεϊ – Φωτογραφίες ντοκουμέντα

Διαβρωμένες, σκουριασμένες αλλά και συρραφές με οξυγονοκόλληση, συνθέτουν την εικόνα με τις κολόνες που χρησιμοποιούνται για να τροφοδοτήσουν με ρεύμα τα τρόλεϊ που κινούνται στην πρωτεύουσα.

Το περιστατικό που σημειώθηκε χθες (5/9/2024) στην οδό Φωκών στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου μια κολόνα έπεσε στην μέση του δρόμου και από θαύμα δεν θρηνήσαμε μια ζωή, αποτελεί όπως φαίνεται την κορυφή του παγόβουνου. Κι αυτό γιατί σε όλη την πρωτεύουσα υπάρχουν κολόνες, οι οποίες θα έπρεπε εδώ και καιρό να έχουν αντικατασταθεί.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες από το ρεπορτάζ, διάσπαρτες εικόνες έχουν παραδοθεί στη φθορά του χρόνου, με κάποιες από αυτές να εγκυμονούν κινδύνους για πεζούς κι οδηγούς.  

Σε μια από τις φωτογραφίες που παρουσιάζει το newsit.gr η αποκατάσταση στη ζημιά που είχε υποστεί η κολόνα κρίθηκε από τους ειδικούς ότι μπορεί να γίνει με τη χρήση οξυγονοκόλλησης.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος στύλος βρίσκεται και αυτός στη Νέα Φιλαδέλφεια και μάλιστα σε κοντινή απόσταση από εκεί που έγινε το ατύχημα. Η 14χρονη που ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφριά το μεσημέρι της Τετάρτης ( 5/9/2024) στη Νέα Φιλαδέλφεια νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στο νοσοκομείο. 

Χθες μαζί με τη μητέρα της και μια φίλη της προσπάθησαν να διασχίσουν την οδό Φωκών,  όταν  ξαφνικά έπεσε η κολώνα. Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsit.gr και σας παρουσίασε χθες αποτυπώνεται η στιγμή της πτώσης του στύλου, αλλά και το πόσο τυχερή ήταν η 14χρονη που δεν χτύπησε σοβαρά.  

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις