Ελλάδα

Μενίδι: Εξουδετερώθηκε από τα ΤΕΕΜ ο εκρηκτικός μηχανισμός

Μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό

Εξουδετερώθηκε από πυροτεχνουργούς του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), εκρηκτικός μηχανισμός που εντοπίστηκε στο Μενίδι.

Ο συναγερμός για την ύπαρξη ενός αντικειμένου, που κρίθηκε ύποπτο επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, στο Μενίδι, σήμανε αργά το απόγευμα της Δευτέρας (24.02.2025).

Το σημείο αποκλείστηκε από αστυνομικούς, ενώ μετά από λίγο έφτασε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) που εξουδετέρωσε τον μηχανισμό αποσυναρμολογώντας τον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αντικείμενο ήταν μέσα σε σακούλα η οποία ήταν δεμένη έξω από κατάστημα εστίασης και εξείχε κάτι που κρίθηκε πιθανόν ως φυτίλι.

menidi

Ο μηχανισμός μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για να ελεγχθεί για τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ενώ την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της ΔΑΟΕ.

 

 

 

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η τελευταία φορά που ο Πάπας Φραγκίσκος επισκέφθηκε την Ελλάδα: Το μήνυμα για τους μετανάστες και το «Πιστεύω» που είπε στα ελληνικά
Ήταν Δεκέμβριος του 2021 όταν ο Πάπας Φραγκίσκος πραγματοποίησε τη δεύτερη και εν τέλει την τελευταία επίσκεψή του στην Ελλάδα. Τότε...
Ο Πάπας Φραγκίσκος στην Ελλάδα
BBC: Ποιους κινδύνους κρύβει το ηφαίστειο της Σαντορίνης και τι θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση έκρηξής του
Ομάδα του BBC βρέθηκε στο ερευνητικό σκάφος Discovery μαζί με 23 επιστήμονες που εξερευνούν τον υποθαλάσσιο κρατήρα της Σαντορίνης, αλλά και το γειτονικό ηφαίστειο του Κολούμπο
Το νησί της Σαντορίνης 1