Ελλάδα

Μενίδι: Στο Παίδων δεν κατάλαβαν ότι το παιδί είχε πυροβοληθεί!

Πολλά ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι στο νοσοκομείο Παίδων οι γιατροί που εξέτασαν τον 11χρονο Μάριο όταν μεταφέρθηκε εκεί μετά το περιστατικό στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών δεν κατάλαβαν ότι είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι!

Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση του νοσοκομείου:

Ο ανήλικος Σ.Μ., 11 ετών, διεκομίσθη στο νοσοκομείο στις 22:30 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διασωληνωμένος, σε πολύ βαριά κατάσταση. Έφερε θλαστικό τραύμα ινιακής χώρας από πτώση εξ ιδίου ύψους. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν. Το πρωί της Παρασκευής (09/06/2017) εστάλη για νεκροψία – νεκροτομή, αναφέρει η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία».

Σημειώνεται ότι μόλις σήμερα μετά την εξέταση από τον ιατροδικαστή στο άτυχο παιδί διαπιστώθηκε ότι υπάρχει «οπή στο πάνω μαλακό μέρος της κεφαλής από την οποία έβγαλε βλήμα πυροβόλου όπλου που προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού».

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έχουμε χρησιμοποιήσει πολλές φορές ιδιωτικό ασθενοφόρο», λέει η κόρη της ηλικιωμένης στη Ξάνθη που την μετέφεραν σε πλαστική καρέκλα
«Είναι κατάκοιτη, την βάλαμε σε καρότσα και την τυλίξαμε με κουβέρτες γιατί ήταν εκτεθειμένη στο κρύο». Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη για το περιστατικό
Ηλικιωμένη μεταφέρεται με την πλαστική καρέκλα στο σπίτι της