Κυριακή, 30 Ιουν.
29oC Αθήνα

Μενίδι: Το παρασκήνιο της γυναικοκτονίας – Είχε καταγγείλει τον πρώην άνδρα της για ενδοοικογενειακή βία

Μενίδι: Το παρασκήνιο της γυναικοκτονίας – Είχε καταγγείλει τον πρώην άνδρα της για ενδοοικογενειακή βία

Μια 40χρονη γυναίκα από την Αλβανία που το Μεγάλο Σάββατο είχε πάει στην Αστυνομία και μήνυσε τον εν διαστάσει σύζυγο της για ενδοοικογενειακή βία, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2022, είχε ζητήσει και πάλι βοήθεια από τις αρχές, είναι το πρόσωπο που στις 06:30 το ξημέρωμα βρέθηκε σφαγμένη με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά, στη μέση του δρόμου στο Μενίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, όταν στις 7/5/2024, σε άθλια κατάσταση, πέρασε το κατώφλι του γραφείου ενδοοικογενειακής βίας στο Περιστέρι και κατήγγειλε τον 50χρονο εν διαστάσει σύζυγο της, λέγοντας ότι την είχε χτυπήσει άγρια και την είχε γδύσει. Μάλιστα είχε εξεταστεί και από ιατροδικαστή. Τότε οι αστυνομικοί της πρότειναν την εγκατάσταση panic button, δίνοντας της μάλιστα και κωδικό και τη μεταφορά της σε δομή, εκείνη αρνήθηκε, προφανώς γιατί δεν πίστευε ότι η κατάσταση θα έφθανε στα άκρα.

Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ότι αυτός θα δικαζόταν αύριο για το άγριο σκηνικό σε βάρος της γυναίκας. 

Το ίδιο δραματικό σκηνικό είχε επαναληφθεί και στις 18 Σεπτεμβρίου 2022. Ο δράστης και πάλι συνελήφθη, δικάστηκε όμως αφέθηκε ελεύθερος. Επίσης τον είχε καταγγείλει και το 2013 και πάλι για ενδοοικογενειακή βία.

Όλα δείχνουν ότι πίσω από το άγριο έγκλημα στη μέση του δρόμου κρύβεται ο εν διαστάσει σύζυγος της, οι αρχές τον αναζητούν, ενώ ανατριχιαστική είναι η διαπίστωση των αναλυτών που Ανθρωποκτονιών, πως η συγκεκριμένη δολοφονία, παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με εκείνη της άτυχης Κυριακής Γρίβα έξω από το τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις