Ελλάδα

Μενίδι: Τον αποδέκτη του «μηνύματος» αναζητούν οι Αρχές για τον εκρηκτικό μηχανισμό

Τον αποδέκτη του «μηνύματος» του εκρηκτικού μηχανισμού, που είχε τοποθετηθεί έξω από συγκρότημα κατοικιών στο Μενίδι, αναζητούν οι Αρχές. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο συγκρότημα κατοικιών στο Μενίδι διαμένουν ένας ζαχαροπλάστης και η σύζυγός του, που είναι λογίστρια στο Καζίνο. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνδεσμολογία της βόμβας είναι ίδια με αυτή που είχε τοποθετηθεί πριν μερικές ημέρες στον Ασπρόπυργο, με στόχο πρόσωπο που εμπλέκεται σε λαθρεμπόριο τσιγάρων. Επειδή σε κοντινή απόσταση στο Μενίδι διαμένει άτομο που το όνομά του είχε εμπλακεί σε παρόμοιες δραστηριότητες, οι αναλυτές πιθανολογούν ότι αυτός ήταν ο στόχος. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αστυνομικός που μένει απέναντι από το συγκρότημα κατοικιών και υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Μενιδίου, είδε δύο άτομα να τοποθετούν τον εκρηκτικό μηχανισμό στο σημείο. 

Μόλις ειδοποιήθηκε η αστυνομία, στο σημείο έφτασαν ΤΕΕΜ, ΕΚΑΒ και η πυροσβεστική, ενώ ακολούθησε ελεγχόμενη έκρηξη. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
BBC: Ποιους κινδύνους κρύβει το ηφαίστειο της Σαντορίνης και τι θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση έκρηξής του
Ομάδα του BBC βρέθηκε στο ερευνητικό σκάφος Discovery μαζί με 23 επιστήμονες που εξερευνούν τον υποθαλάσσιο κρατήρα της Σαντορίνης, αλλά και το γειτονικό ηφαίστειο του Κολούμπο
Το νησί της Σαντορίνης
Ξεκίνησε νωρίς η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα: Με χαμηλές ταχύτητες τα αυτοκίνητα που περνούν από τα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών
Μέχρι το απόγευμα η κορύφωση της επιστροφής των εκδρομέων - Συνολικά 500.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αττική τις ημέρες του Πάσχα
Αυτοκίνητα στα διόδια