Πέμπτη, 22 Αυγ.
33oC Αθήνα

Μενίδι: Τροχαίο με εγκατάλειψη δύο τραυματισμένων αστυνομικών μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου με περιπολικό

Μενίδι: Τροχαίο με εγκατάλειψη δύο τραυματισμένων αστυνομικών μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου με περιπολικό

Το τροχαίο με εγκατάλειψη στο Μενίδι, είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο αστυνομικοί, που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο. Συνελήφθη ο ασυνείδητος οδηγός που χτύπησε το περιπολικό τους.

Τροχαίο με εγκατάλειψη και θύματα δύο αστυνομικούς σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 21 Αυγούστου του 2024 στο Μενίδι. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το περιστατικό σημειώθηκε στις 22:30 το βράδυ, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος χωρίς δίπλωμα, χτύπησε το περιπολικό και στη συνέχεια γκάζωσε για να απομακρυνθεί.

Το ΙΧ συγκρούστηκε με περιπολικό της Ομάδας ΔΙΑΣ στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνών με την οδό Μπόσδα. Στη συνέχεια ο οδηγός του ΙΧ ανέπτυξε ταχύτητα και απομακρύνθηκε από το σημείο, όμως μετά από αναζητήσεις εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Κωνσταντινουπόλεως και συνελήφθη.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, πρόκειται για 18χρονο που δεν είχε άδεια οδήγησης και προσπάθησε να ξεφύγει, για να μην έρθει αντιμέτωπος με τις συνέπειες της πράξης του.

Κατά τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά οι δύο αστυνομικοί που επέβαιναν στο περιπολικό και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις