Τρίτη, 1 Οκτ.
25oC Αθήνα

Μέσα στο… αχούρι του Ελληνικού που θα μεταφερθούν οι πρόσφυγες – Απίστευτες φωτογραφίες

Μέσα στο… αχούρι του Ελληνικού που θα μεταφερθούν οι πρόσφυγες – Απίστευτες φωτογραφίες

Στο Ταε Κβον Ντο απλά…. άνοιξαν τις πόρτες και πολλοί φεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση! Οι εικόνες από τους εσωτερικούς χώρους του Ελληνικού είναι σοκαριστικές. Με κλούβες της αστυνομίας μεταφέρονται πιθανότατα στην Κόρινθο Μαροκινοί ποινικοί.

Το μπάχαλο στο θέμα της μεταφοράς των προσφύγων συνεχίζεται, με την επιχείρηση εκκένωσης του Ταε Κβον Ντο να είναι μόνο κατ΄όνομα αφού το μόνο που έχει γίνει είναι να έχουν ανοίξει οι πόρτες και οι πρόσφυγες και οι μετανάστες να φεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση και όχι προς το Ελληνικό. Μέσα στο Ταε Κβον Ντο έχουν μείνει περίπου 200 άτομα, ενώ όσοι τα μαζεύουν για να φύγουν λένε ότι προτιμούν να κατευθυνθούν στην Ομόνοια ή κάπου αλλού. Δυο κλούβες της αστυνομίας πήραν άγνωστο αριθμό Μαροκινών και πιθανότατα τους μεταφέρουν επειδή είναι ποινικοί στην Κόρινθο.

Την ίδια ώρα, όπως θα δείτε στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τους εσωτερικούς χώρους του Ελληνικού, η κατάσταση είναι απερίγραπτη. Ενα πραγματικό αχούρι στο οποίο έμεναν πριν άλλοι πρόσφυγες σε άθλιες συνθήκες.

Πραγματικό αχούρι

Αυτός ο χώρος προφανώς και δεν είναι ο κατάλληλος για να φιλοξενηθούν άνθρωποι, κάτι που σημαίνει πως μέχρι να καθαριστεί και να γίνει… αξιοπρεπής, οι πρόσφυγες θα μεταφερθούν σε άλλο χώρο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε