Παρασκευή, 26 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Μεσσηνία: Σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο – Τέσσερις νεκροί, οι δύο παιδιά 13 χρόνων και 8 μηνών

Μεσσηνία: Σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο – Τέσσερις νεκροί, οι δύο παιδιά 13 χρόνων και 8 μηνών

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε την Παρασκευή (26.07.2024) στην Εθνική οδό Κυπαρισσίας – Πύργου, όταν μια νταλίκα συγκρούστηκε με τρία αυτοκίνητα προκαλώντας τον θάνατο τεσσάρων ατόμων και τον σοβαρό τραυματισμό άλλων τεσσάρων.

Η νταλίκα που είχε κατεύθυνση προς Κυπαρισσία, έχασε τον έλεγχο και δίπλωσε με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να παρασύρει τρία αυτοκίνητα, προκαλώντας το τροχαίο δυστύχημα.

Χαρακτηριστικό είναι πως οι πυροσβέστες χρειάστηκε να κόψουν τις οροφές των αυτοκινήτων, για να απεγκλωβίσουν τραυματίες και νεκρούς.

Από τη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους 4 άνθρωποι.Οι 2 βρίσκονταν στο ίδιο όχημα και πρόκειται για ένα κοριτσάκι 13 χρόνων και έναν 38χρονο άνδρα. Σε άλλο αυτοκίνητο ήταν οι άλλοι δύο νεκροί, οι οποίοι ήταν ένα αγοράκι 8 μηνών και ένας 50χρονος άνδρας.

Επίσης πέντε τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας σε σοβαρή κατάσταση και ένας εξ’ αυτών κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του.

Οι τραυματίες είναι μια 38χρονη, ένας 61χρονος, ένα 6χρονο παιδί που μεταφέρεται στο Καραμανδάνειο, ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας και ένας 25χρονος που είναι διασωληνωμένος στην Καλαμάτα.

Οι αρχές έσπευσαν άμεσα στο σημείο, με ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικές δυνάμεις να επιχειρούν για την απεγκλωβισμό των θυμάτων.

Το ένα αυτοκίνητο βρίσκεται κάτω από το φορτηγό που ανετράπη. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες. Και τα τρία οχήματα διαλύθηκαν από τη σύγκρουση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το ΕΚΑΒ μετέφερε νεκρούς στο νοσοκομείο ένα παιδί και έναν ενήλικα, ενώ δύο ακόμη νεκροί φέρεται να βρίσκονται κάτω από την νταλίκα. Οι άντρες της Πυροσβεστικής προσπαθούν να ανασύρουν άτομα τα οποία βρίσκονται κάτω από το βαρύ όχημα και να διαπιστωθεί το αν τελικά επιβεβαιωθεί ο θάνατος των 4 ατόμων ή αν θα αυξηθεί.

«Μακελειό έγινε. Η νταλίκα είναι κατά μήκος του δρόμου δεν περνάει τίποτα από εδώ. Μέχρι στιγμής 4 οι νεκροί, δεν είναι κάτοικοι της περιοχής.

Όσο ο δρόμος καθυστερεί να φτιαχτεί σκοτώνεται κόσμος.. 40 χρόνια αυτό το πρόβλημα και ακόμη ο δρόμος είναι καρμανιόλα. Έχουν σκοτωθεί πολλοί», είπε αποκλειστικά στο newsit.gr, ο Πρόεδρος Σιδηροκάστρου, Αθανάσιος Κυριαζής.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις