Site icon NewsIT

Μετά το σανίδι και στο… πανί ο πρύτανης Πελεγρίνης

11.05.2014 | 22:43
Μετά το σανίδι και στο… πανί ο πρύτανης Πελεγρίνης

Μετά το σάλο που είχε προκαλέσει η συμμετοχή του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών σε θεατρική παράσταση στο Παρίσι, όταν μαίνονταν οι καταλήψεις στα Πανεπιστήμια, ο Θεοδόσης Πελεγρίνης συμμετέχει τώρα και σε ταινία. "Ανοησίες" χαρακτηρίζει τις αντιδράσεις ο ίδιος.

Στη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί ο Δημήτρης Πιατάς, συμμετέχει ο Πρύτανης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδόσης Πελεγρίνης.

Το σενάριο της ταινίας, με τίτλο “Πανδημία”, θέλει τον κ. Πελεγρίνη να υποδύεται ένα δημοσιογράφο, ο οποίος είναι καλεσμένος σε μία τηλεοπτική εκπομπή η οποία “κατασπαράσσει” τους καλεσμένους της, με το σκηνοθέτη να υποδύεται τον οικοδεσπότη της εκπομπής.

“Δε μετανιώνω. Μου αρέσει να τολμώ”

Στο περιθώριο της πρεμιέρας, ο κ. Πελεγρίνης χαρακτήρισε ανοησίες τα όσα λέγονται από τους δημοσιογράφους για το χόμπι της υποκριτικής, λέγοντας πως δεν προτίθεται να κάνει πίσω, ενώ για τους δημοσιογράφους τόνισε πως “υπακούουν στις εντολές των προϊσταμένων τους. Εγώ υπακούω στο νόμο και τη συνείδησή μου”.

“Αν πήγαινα για ψάρεμα θα σας ενοχλούσε;”

Ακόμη, τόνισε πως αν αυτό γινόταν στο εξωτερικό, τότε θα αποτελούσε μία καλή είδηση και όψι αφορμή για χλευασμούς, ενώ υπογράμμισε πως το χόμπι της υποκριτικής το κάνει στο ελεύθερο χρόνο του, αφού όπως είπε είναι στο γραφείο του καθημερινά από τα χαράματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πελεγρίνης: Ασχολούμαι πολλές ώρες με τις διώξεις εναντίον μου

Και σε ταινία πρωταγωνιστής ο πρύτανης Πελεγρίνης!

Έκκληση από τη Σύγκλητο να ανοίξει το πανεπιστήμιο τη Δευτέρα

Προθεσμία πήρε από τον εισαγγελέα ο Πελεγρίνης – Μπάχαλο με την αναπλήρωση των διδακτικών ωρών στα Πανεπιστήμια

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version