Site icon NewsIT

Μετά τον Γκλέτσο και την Αντζελα, τρέμετε πρώην σύζυγοι και σύντροφοι γυναικών που διψούν για δημοσιότητα

23.03.2016 | 17:22
Μετά τον Γκλέτσο και την Αντζελα, τρέμετε πρώην σύζυγοι και σύντροφοι γυναικών που διψούν για δημοσιότητα

Είμαστε πλέον στην τηλεεποχή που οι άντρες των σελέμπριτις γυναικών πήγαν με άνδρα, είτε στη διάρκεια της σχέσης ή του γάμου ή μετά το χωρισμό.

Μετά την εξομολόγηση, εκεί κοντά στα Χριστούγεννα, των ασθενειών όλων των σελέμπριτις που εμφανίζονταν στην τηλεόραση ή έδιναν συνεντεύξεις σε περιοδικά ή ιστοσελίδες, περάσαμε τώρα σε μαρτυρίες, πολύ εμπιστευτικές μάλιστα έτσι για να μην χάνετε το μυστήριο, για τη γκέι πλευρά των συντρόφων ή των συζύγων τους.

Βλέπετε την εξομολόγηση του Γκλέτσου ότι πήγε με άνδρα, που γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα, έκανε νούμερα στην τηλεόραση και έφερε χτυπήματα στο ίντερνετ και της λαίδης Αντζελας την πιπεράτη αποκάλυψη με ανάλογη επιτυχία στα νούμερα, το τζίνι βγήκε από το μπουκάλι και άντε τώρα να μαζεύεις τις σελέμπριτις και να τις αποτρέψεις να εξομολογηθούν, έστω με κάποια ντροπή ή συστολή όπως ταιριάζει στα καλά κορίτσια, την αλήθεια για τον γκέι σύζυγο ή σύντροφο.

Τρέμετε οι άνδρες που ήσασταν παντρεμένοι ή είχατε σχέση με γυναίκα που ψάχνει τη δημοσιότητα. Αν , μάλιστα χωρίσατε και άσχημα, ε, τότε θα σας κρεμάσουν κουδούνια…

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version