Ελλάδα

Μετέωρα: Στο top 20 των παγκόσμιων προορισμών το 2023 – «Ύμνοι» της Le Monde

Τα Μετέωρα φιγουράρουν στο top 20 των παγκόσμιων προορισμών για το 2023, σύμφωνα με αφιέρωμα της Le Monde. Στο ρεπορτάζ της κορυφαίας γαλλικής εφημερίδας ξεχωρίζει η σπουδαία ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής.

Τα Μετέωρα περιλαμβάνονται ανάμεσα στους 20 κορυφαίους προορισμούς σε όλο τον κόσμο, που πρέπει κάποιος να επισκεφθεί μέσα στο 2023, υπογραμμίζει μεγάλο αφιέρωμα της γαλλικής εφημερίδας Le Monde.

METEORA  APEMPE

Στο ρεπορτάζ παρουσιάζεται αναλυτικά η μοναδικότητα της περιοχής των Μετεώρων, καθώς και η σπουδαία ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της, ενώ περιλαμβάνονται, επίσης, προτάσεις για ποδηλατικές ή πεζοπορικές περιηγήσεις και όλες οι χρηστικές πληροφορίες για τη διοργάνωση του ταξιδιού.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ με την εξαφάνιση 50χρονου στη Θεσσαλονίκη - «Την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του, τον απέλυσαν από τη δουλειά του», λέει η σύζυγός του
«Το αυτοκίνητο του, είχε πετρέλαιο, οπότε σίγουρα θα μπορούσε να έχει πάει και αρκετά μακριά με αυτό», δηλώνει επικεφαλής εθελοντικής ομάδας
Ο αγνοούμενος, Αναστάσιος Πρασάς
Φίλιππος Μιχόπουλος: «Σταματήστε να δημοσιεύετε κοινές φωτογραφίες μου με την Αθηνά Οικονομάκου» – Η ανακοίνωση στα μέσα
«Έχω επιλέξει συνειδητά να απασχολώ τα ΜΜΕ αποκλειστικά και μόνον για τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες και αυτό σκοπεύω να συνεχίσω να πράττω»
Ο Φίλιππος Μιχόπουλος