Site icon NewsIT

Μετρό: Σε λειτουργία οι νέες πύλες εισόδου – εξόδου σε έξι σταθμούς

11.10.2024 | 14:05
Μετρό: Σε λειτουργία οι νέες πύλες εισόδου – εξόδου σε έξι σταθμούς

Σε λειτουργία τέθηκαν σήμερα, Παρασκευή (11.10.24) οι νέες ηλεκτρονικές πύλες εισόδου στους έξι σταθμούς της γραμμής 3 του Μετρό, της επέκτασης προς τον Πειραιά.

Πρόκειται για 73 ηλεκτρονικές πύλες εισόδου/εξόδου με βελτιωμένα χαρακτηριστικά λειτουργίας και ασφαλείας, καθώς και 6 κέντρα διαχείρισης και μετάδοση δεδομένων, που τοποθετήθηκαν στους σταθμούς του Μετρό «Αγία Βαρβάρα», «Κορυδαλλός», «Νίκαια», «Μανιάτικα», «Πειραιάς» και « Δημοτικό Θέατρο».

Οι μεγαλύτερες διαφορές αφορούν στο αυξημένο ύψος της πύλης (1,8 μέτρα), στους κάθετους ασφαλείας, αλλά και στους οριζόντιους αισθητήρες που αποτρέπουν το πέρασμα δύο ατόμων με τη χρήση ενός εισιτηρίου. Ο νέος εξοπλισμός περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, 

Ο νέος αναβαθμισμένος εξοπλισμός περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων 46 συσκευές αυτόματης έκδοσης εισιτηρίων ATH.ENA Ticket και καρτών ATH.ENA Card στους σταθμούς του Μετρό (μία από αυτές τις εγκαταστάσεις που διαθέτει ηχητική καθοδήγηση σε ελληνικά και αγγλικά). 

Παράλληλα, περιλαμβάνει 20 συσκευές αυτόματης έκδοσης εισιτηρίων και καρτών στις στάσεις του Τραμ προς Πειραιά, με οπτική καθοδήγηση σε 6 γλώσσες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version