Κυριακή, 7 Ιουλ.
34oC Αθήνα

«Μιλάνε» τα εγκληματολογικά για την εκτέλεση του τοπογράφου στο Ψυχικό: Βρέθηκε πυρίτιδα στη ζώνη του 44χρονου συλληφθέντα

«Μιλάνε» τα εγκληματολογικά για την εκτέλεση του τοπογράφου στο Ψυχικό: Βρέθηκε πυρίτιδα στη ζώνη του 44χρονου συλληφθέντα
Ο 44χρονος στα δικαστήρια το πρωί της Κυριακής - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με πολύ γρήγορους ρυθμούς «δένουν« οι αστυνομικοί την υπόθεση δολοφονίας του τοπογράφου στο Ψυχικό, μετά και τη σύλληψη του 44χρονου για την εκτέλεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη ζώνη που βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της συντρόφου του συλληφθέντα και είχαν στείλει για εξέταση, βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας. Πρόκειται για ακόμα ένα στοιχείο που μπορεί να συνδέσει τον 44χρονο με τη δολοφονία στο Ψυχικό.

Αυτό, ενδεχομένως θα μπορούσε να σημαίνει ότι φορώντας τη συγκεκριμένη ζώνη, ο 44χρονος πυροβόλησε και σκότωσε το θύμα και για το λόγο αυτό, υπάρχει ακόμα πάνω στη ζώνη η πυρίτιδα.

Τώρα, αναμένονται τα αποτελέσματα για τα γάντια και το μπουφάν του 44χρονου συλληφθέντα, τα οποία επίσης βρέθηκαν στο σπίτι της συντρόφου του.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας προσήχθη το βράδυ της Παρασκευής (5/7/24) και η προσαγωγή του μετατράπηκε σε σύλληψη το επόμενο πρωί, καθώς οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στα ίχνη του εξετάζοντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Ο εκτελεστής «πιάστηκε» από τις κάμερες να αλλάζει μηχανές μετά το έγκλημα. Η μία από τις δύο μηχανές, ήταν καταχωρημένη στο όνομα του 44χρονου. Η Αστυνομία δεν άργησε να την εντοπίσει παρκαρισμένη, έξω από το σπίτι της συντρόφου του…

Εκεί, στο σπίτι της συντρόφου του, βρήκαν και τα ρούχα που έστειλαν για εξέταση και σε ένα από αυτά, στη ζώνη του 44χρονου, βρέθηκε η πυρίτιδα.

Ο 44χρονος το πρωί της Κυριακής (7/7/24) οδηγήθηκε στα δικαστήρια. Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη (11/7/24)…

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις