Ελλάδα

Μην κατεβάσετε σκουπίδια 28 και 29 Ιουνίου

'Αλλον έναν λόγο να αγανακτούν έχουν οι πολίτες αυτής της χώρας αφού θα κρατάνε σπίτια τους για 2 ημέρες και τα σκουπίδια!

Ανακοίνωση, με την οποία καλεί τους δημότες να μην βγάζουν στο δρόμο τα σκουπίδια κατά το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου, στη διάρκεια της 48ωρης γενικής απεργίας, εξέδωσε τη Δευτέρα η διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων από τις 27/6/2011 έως τις 30/6/2011 θα παρουσιαστούν προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων».

Συγκεκριμένα, παρακαλούνται οι δημότες να μην βγάζουν στο δρόμο τα απορρίμματά τους κυρίως το διήμερο 28/6/2011 και 29/6/2011, οπότε και θα κορυφωθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις.

Για οποιαδήποτε πρόβλημα υπενθυμίζεται ότι ο τετραψήφιος αριθμός επικοινωνίας 1960 λειτουργεί σε 24ωρη βάση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μετανιωμένος ο οδηγός που έτρεχε με 212 χλμ και είχε μέσα στο αυτοκίνητο τα 2 ανήλικα παιδιά του - «Ήταν τραγικό λάθος μου»
«Είναι τραγικό λάθος μου για πέντε δευτερόλεπτα. Τόσα χρόνια δεν έχω καμία κλήση για τέτοια παράβαση. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου», λέει στο newsit.gr
Κοντέρ αυτοκινήτου «γράφει» 212 χιλιόμετρα 9