Ελλάδα

Μίνα Γκάγκα για αντικαπνιστικό νόμο: Τα πρόστιμα εφαρμόζονται

“Υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί, τα πρόστιμα εφαρμόζονται”, δήλωσε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, με αφορμή την ανακοίνωση του Θάνου Πλεύρη για επιβολή προστίμου στο “‘Εναστρον” για παράβαση του αντικαπνιστικού νόμου.  

Σχολιάζοντας την πρόσφατη ανάρτηση στα social media του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, για το μέτρο της απαγόρευσης του καπνίσματος, το οποίο -όπως αναφέρει- πρέπει να τηρείται οριζόντια σε όλα τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, η κα. Γκάγκα σημείωσε πως η απαγόρευση του καπνίσματος είναι πλέον εγκατεστημένη συνήθεια σε όλα τα ανεπτυγμένα κράτη, αλλά και στην Ελλάδα.

“Η Ελλάδα έχει αλλάξει. Ο νόμος για το κάπνισμα είναι σεβαστός”, τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας και υπογράμμισε πως οι έλεγχοι θα ενταθούν το ερχόμενο διάστημα.

Ακούστε όσα είπε η Μίνα Γκάγκα στο Νίκο Ευαγγελάτο

Δείτε αναλυτικά σε ποιους χώρους απαγορεύεται το κάπνισμα στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον νόμο

Της Γιάννας Σουλάκη/ Πηγή: iatropedia.gr

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ψάχνουν για απαντήσεις στη διαδρομή θανάτου 18 χιλιομέτρων του Βασίλη Καλογήρου - Καταγραφικά και τοξικολογικές ρίχνουν «φως» στο μυστήριο
«Δεν μας έχουν δώσει κάποιο στοιχείο που να μας οδηγεί ξεκάθαρα στην εγκληματική ενέργεια» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου
Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του Βασίλη Καλογήρου στον Τύρναβο