Σάββατο, 28 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Μητσοτάκης: Να φύγει μία ώρα αρχύτερα ο Τσίπρας και η παρέα του

Μητσοτάκης: Να φύγει μία ώρα αρχύτερα ο Τσίπρας και η παρέα του

Με την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη έκλεισαν οι εργασίες του 10ου τακτικού συνεδρίου του κόμματος, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εξαπολύει μύδρους κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Και από το βήμα του συνεδρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε την κυβέρνηση να φύγει όσο το συντομότερο δυνατόν από την διακυβέρνηση της χώρας, κατηγορώντας την πως οδηγεί σε απογοήτευση τους πολίτες, καταστρέφει την οικονομία και παριστάνει πως διαπραγματεύεται με τους δανειστές.

Πολλές φορές μάλιστα στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης καλούσε την κυβέρνηση “να φύγει μία ώρα αρχύτερα ο κ. Τσίπρας και η παρέα του”.

Σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με το κουαρτέτο χαρακτήρισε κομπάρσο τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο λέγοντας ότι μπήκε στη θέση του ανεκδιήγητου κ. Βαρουφάκη έχοντας όμως πάντα πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη τον Αλέξη Τσίπρα.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για τα προληπτικά μέτρα λέγοντας πως “μόνο από την αναξιόπιστη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα ζητήθηκε τέταρτο προληπτικό μνημόνιο.

Έντονη κριτική άσκησε και στο σύνολο των υπουργών όπως τον κ. Μάρδα λέγοντας πως ψάχνουν επενδύσεις σε πρόσφυγες και τον ον κ. Καμμένο που ντύθηκε με στολή παραλλαγής.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε