Site icon NewsIT

Μοναδική προσφορά από την Αnytime: 15% έκπτωση στην ασφάλεια σπιτιού!

09.06.2015 | 13:46
Μοναδική προσφορά από την Αnytime: 15% έκπτωση στην ασφάλεια σπιτιού!

Είναι ωραίο να μπορείτε να γλιτώσετε χρήματα, αλλάζοντας την ασφάλεια του σπιτιού του στεγαστικού σας δανείου και να έχετε 15% έκπτωση στα ασφάλιστρά σας…

…και στην Anytime μπορείτε!

Γιατί η Anytime με κάθε νέα ασφάλεια σπιτιού σας προσφέρει 15% έκπτωση, για πάντα! Μία προσφορά που ισχύει όχι μόνο για την πρώτη φορά που ασφαλίζεις το σπίτι σου, αλλά και σε κάθε ανανέωση του συμβολαίου.

Επιλέξτε και εσείς ποιο από 3 προγράμματα της Anytime σας εξυπηρετεί:

Economic: Το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσάς που έχετε στεγαστικό δάνειο. Είναι το βασικό πακέτο ασφάλισης που απαιτούν οι τράπεζες.

Value: Το πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσάς που έχετε στεγαστικό δάνειο, αλλά η τράπεζα σας απαιτεί επιπλέον καλύψεις  (διαρροή/θραύση σωληνώσεων, καιρικά φαινόμενα, κ.α.).

Premium: Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης για κάθε κίνδυνο. Καλύπτει το κτίριο και το περιεχόμενο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσάς που θέλετε να ασφαλίσετε το σπίτι σας για κάθε κίνδυνο.

Υπολογίστε τα ασφάλιστρά σας στο www.anytime.gr και ασφαλίστε το σπίτι στο πρόγραμμα που σας εξυπηρετεί.

Για να μάθετε περισσότερα μπείτε στο www.anytime.gr ή καλέστε στα τηλέφωνα 210 9460000 ή 801 11 30000

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version