Ελλάδα

Μονή Πετράκη: «Όλα είναι συκοφαντίες» λέει ο ιερέας που «ράντισε» σε καυστικό υγρό – Πήρε προθεσμία

Προθεσμία για αύριο (29.06.2021) στις 11:00 το πρωί ζήτησε και έλαβε ο ιερέας που επιτέθηκε με βιτριόλι σε 10 άτομα στη Μονή Πετράκη.

Ο κατηγορούμενος ιερέας, που σόκαρε τους πάντες με την επίθεση στη Μονή Πετράκη πήρε νέα προθεσμία καθώς δεν είχε διαβιβαστεί στην ανάκριση ο ιατρικός του φάκελος.

«Όλα είναι συνωμοσία. Δεν υπάρχει εκκλησιαστική δικαιοσύνη όλα θα αποδειχθούν» είπε ο κατηγορούμενος βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο.

Και αυτή τη φορά ο ιερέας, που την περασμένη Πέμπτη επειδή καταδικάστηκε από το Συνοδικό Δικαστήριο, έβγαλε δυο μπουκάλια με καυστικό υγρό και επιτέθηκε σε Μητροπολίτες, εμφανίστηκε στο δικαστήριο χωρίς ράσα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα