Ελλάδα

Μπακογιάννης για Αξαρλιάν: Εμείς τον μνημονεύουμε και κάποιοι δίνουν δημόσιο βήμα στον Κουφοντίνα

Δίπλα στη μητέρα του Θάνου Αξαρλιάν, στην καθιερωμένη τελετή μνήμης στο σημείο όπου τον σκότωσαν οι τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη, βρέθηκε την Πέμπτη το απόγευμα ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Με την ανάρτησή του στο Facebook o Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε και στην νέα πρόκληση να δοθεί δημόσιο βήμα στον καταδικασμένο για 11 δολοφονίες τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα.

“Ο πόνος για τη μάνα του, την οικογένειά του κι εμάς ζωντανός. Μνημονεύουμε σήμερα, όπως κάθε χρόνο εδώ και 30 χρόνια, τον Θάνο Αξαρλιάν. Δολοφονήθηκε κι αυτός από την 17 Νοέμβρη. Εμείς μνημονεύουμε και κάποιοι δίνουν δημόσιο βήμα στον κατά συρροή δολοφόνο Δημήτρη Κουφοντίνα. Εμείς θα θυμόμαστε πάντα, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Τον Αξαρλιάν, τον Φύσσα κι όλους τους αδικοχαμένους του μίσους”.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Είχαν έρθει από την Ελβετία λίγες ώρες νωρίτερα», λένε οι συγγενείς του ζευγαριού που βρήκε τραγικό θάνατο στα διόδια της Εγνατίας Οδού
Θρήνος για τον 72χρονο και την 69χρονη σύζυγό του, που κατευθύνονταν στην Κοζάνη για τις γιορτές του Πάσχα, όταν συνέβη η φονική σύγκρουση, με αποτέλεσμα να απανθρακωθούν μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητό τους
Τα θύματα του τροχαίου στην Εγνατία Οδό