Ελλάδα

“Μπλόκο” στην Αθηνών – Πατρών λόγω έργων

Για τρεις ημέρες θα διαρκέσει η ταλαιπωρία των οδηγών που θα είναι αναγκασμένοι να βγαίνουν από την Νέα Εθνική και να μπαίνουν στην Παλιά Εθνική.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της “Ολυμπία Οδός” η ρυθμίσεις αφορούν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας μεταξύ των Κόμβων Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 182,7) και Ρίου (Χ.Θ. 206,3) όπου τα αυτοκίνητα θα εκτρέπονται στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών.
“Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες προληπτικής συντήρησης πρανών από τον αρμόδιο Κατασκευαστή και εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί εντός 3 ημερών” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στα γραφεία της Hellenic Train στη λεωφόρο Συγγρού – Το σακίδιο με τη βόμβα
«Όλοι οι πεζοί πίσω, όχι πάνω στη Συγγρού» φώναζε η αστυνομικός στους πεζούς λίγο μετά την έκρηξη στα γραφεία της Hellenic Train - «Περιορισμένες υλικές ζημιές» λέει η εταιρεία
Βόμβα στη Hellenic Train