Site icon NewsIT

Μπλόκο αγροτών στην Αττική – Ανοιξε η Μαρκοπούλου στον κόμβο για αεροδρόμιο

29.01.2016 | 13:30
ΦΩΤΟ NEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSIT

- “Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται” το μήνυμα των αγροτών - Κλειστός έμεινε για μια ώρα ο δρόμος για το Ελευθέριος Βενιζέλος, τουλάχιστον 200 τρακτέρ στο μπλόκο της Μαρκοπούλου

Στις 12 ενεργοποίησαν το μπλόκο της λεωφόρου Μαρκοπούλου οι αγρότες της Αττικής διαμαρτυρόμενοι τόσο για το νέο Ασφαλιστικό όσο και για τη φορολογία.

Μέλη αγροτικών συνεταιρισμών και οινοπαραγωγοί απο τα Σπάτα,το Λαύριο,το Μαρκόπουλο, το Κορωπί,την Κερατέα, την Παιανία και τα Καλύβια έβγαλαν περισσότερα απο 200 τρακτέρ στο δρόμο και με μαύρες σημαίες στέλνουν μήνυμα στον Πρωθυπουργό πως αν δεν αποσύρει το ασφαλιστικό δεν πρόκειται να γυρίσουν στα σπίτια τους.
“Είμαστε η αυλή της Αττικής,να μαθει ο κόσμος οτι υπάρχουν αγρότες και στην Αθήνα”, τονίζουν οι αγρότες και επισημαίνουν το ζήτημα του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί,που όπως λένε, “γονατίζει” την ντόπια παραγωγή.

Το μπλόκο έμεινε κλειστό από τις 12:00 ως τις 13:00. Οι αγρότες διαμηνύουν ότι δεν θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα, ωστόσο καλούν όλες τις κοινωνικές ομάδες να σταθούν στο πλευρό τους δείχνοντας κατανόηση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version