Ελλάδα

Μπλόκο στο χαράτσι μέσω ΔΕΗ από Δήμαρχο!

"Εάν η ΔΕΗ κόψει το ρεύμα σε δημότες μου θα τους το επανασυνδέσω" λέει στο Νewsit o Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος καλεί τους δημότες να μην πληρώσουν το χαράτσι ακινήτων με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ενημερώνοντας παράλληλα για τον τρόπο πληρωμής του λογαριασμού στα ATM των τραπεζών.

Ταυτόχρονα συγκρότησε επιτροπή που συγκεντρώνει όλες τις αποδείξεις πληρωμής μέσω ΑΤΜ που θα προσκομίζουν οι δημότες στον Δήμο, ώστε να αντιμετωπίσει πλέον ως επίσημος φορέας και εκπρόσωπος των πολιτών, τις ενδεχόμενες αντιδράσεις του κράτους ή της ΔΕΗ.
Ολες τις χρηστικές οδηγίες εξηγεί στο Νewsit αντιδήμαρχος Ν. Ιωνίας Όλγα Κατιμερτζή.

Οπως δηλωσε στο Newsit o Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης “κάναμε λαϊκή συνέλευση και οι περισσότεροι δημότες συμφώνησαν να μην πληρώσουμε το χαράτσι. Εάν η ΔΕΗ κόψει το ρεύμα σε δημότες μου εμείς με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου θα το επανασυνδέσουμε”.

Χθες μόνο πρώτη μέρα λειτουργίας του γραφείου που δέχεται τα αποδεικτικά πληρωμής των δημοτών πήγαν περισσότεροι από 150 πολίτες της Νέας Ιωνίας. Ενώ ανάλογη είναι η κίνηση και σήμερα.

Ο συνταξιούχος Αριστείδης Μπάμπαλος δήλωσε στο Νewsit “παίρνω αναπηρική σύνταξη 320 ευρώ και μου ήρθε το χαράτσι 290 ευρώ για ένα σπίτι 58 τ.μ του 1950. Δεν έχω να πληρώσω και συμφωνώ με την απόφαση του Δημάρχους μας”.

Την απόφαση του Δημάρχου επικροτούν οι επαγγελματίες της Νέας Ιωνίας που λένε πως ακόμη και εάν ήθελαν να πληρώσουν το χαράτσι δεν έχουν λεφτά. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν.Ιωνίας Στάθης Νουβέλογλου δήλωσε στο Νewsit “καλώ τα μέλη του εμπορικού συλλόγου να μην πληρώσουν το χαράτσι”.



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΒΕΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν εξαιρούνται από το χαράτσι όσοι νοικιάζουν ακίνητα στο Δημόσιο

Φθιώτιδα: Ένα ολόκληρο χωριό δεν θα πληρώσει το ”χαράτσι” της ΔΕΗ!

Μπλόκο του Νομικού Συμβουλίου σε όσους σκέφτονται να πληρώνουν μόνο την ΔΕΗ στο ΤΠΚΔ!

Αίτημα φτώχειας μπλοκάρει το χαράτσι στα ακίνητα

Πως να υπολογίσετε πόσο θα πληρώσετε το νέο χαράτσι



Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με «καθαρά» καλάσνικοφ η δολοφονία του Γιώργου Μοσχούρη στο Χαλάνδρι - Στο μικροσκόπιο τα 2 iPhone και το παλιό tablet του 55χρονου
Οι αναλυτές του ελληνικού FBI προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τι ήταν αυτό που έκανε τον 55χρονο να χαλαρώσει να μη λαμβάνει μέτρα προστασίας
Ο Γιώργος Μοσχούρης και το καμένο αυτοκίνητο των δολοφόνων 3
«Την γνώρισα στη Μύκονο, είναι γλυκό κορίτσι», λέει η Τζούλια Νόβα για την αστυνομικό που «ξεσκονίζουν» για τη διπλή ζωή
«Με όλη την υπόθεση, έχω λάβει ήδη τα μέτρα μου, έχω βάλει τον δικηγόρο μου ο οποιος κοιτάζει όλες τις σελίδες που προσπαθούν να αμαυρώσουν το όνομά μου»
Η Τζούλια Νόβα με την νεαρή αστυνομικο, την οποία ερευνά το Εσωτερικών Υποθέσεων, στη Μύκονο
Μαντώ Τζαβάρα – Μανώλης Παπαμακάριος: Άρχισε η δίκη για τον ξυλοδαρμό – «Μου έλεγε θα μου βγάλει τα έντερα έξω»
Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει του πανελλήνιο το 2019, όταν η γυναίκα ανέβασε της φωτογραφίες του ξυλοδαρμού της στα social media, έφτασε τελικά στις δικαστικές αίθουσες
Η Μαντώ Τζαβάρα με τον Μανώλη Παπαμακάριο