Ελλάδα

Μύκονος: Δασκάλα καταγγέλλει πως έπεσε θύμα επίθεσης δύο φορές

Της έσκασαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου της, ενώ πέταξαν μια σχάρα ομβρίων υδάτων στο σπίτι της

Αναστάτωση επικρατεί στη Μύκονο, καθώς μια δασκάλα δημοτικού σχολείο καταγγέλλει πως έχει πέσει θύμα δολιοφθοράς και μάλιστα δύο φορές.

Σύμφωνα με το mykonoslive.tv, στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου η δασκάλα που υπηρετεί από τον περασμένο Σεπτέμβρη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Μεράς βρήκε τα λάστιχα του αυτοκίνητου της κατεστραμμένα από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ πριν από λίγα 24ωρα άγνωστοι πέταξαν μια τεράστια και πολύ βαριά σχάρα ομβρίων υδάτων στην πόρτα του σπιτιού της.

Ο σύζυγος της δασκάλας ξεκαθάρισε ότι η σύντροφός του δεν είχε διαφορές ούτε με κάποιο παιδί ή γονέα, ούτε με κάποιον συνάδελφό της.

Τόνισε μάλιστα πως μετά τα δύο περιστατικά η συμπαράσταση όλων τους ήταν συγκινητική.

 

Δήλωσε πως δεν θα υποβάλει μήνυση κατ’ αγνώστων και πώς αυτό που ζητάει από τον δράστη είναι να σταματήσει να ενοχλεί εκπαιδευτικούς.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Το περιμέναμε να είναι ύποπτη η Ειρήνη Μουρτζούκου, μπήκε σίγουρα ανθρώπινο χέρι στον θάνατο του παιδιού» λέει στο newsit.gr η μητέρα του Παναγιωτάκη
«Εγώ την έχω ρωτήσει την Ειρήνη "ξέρεις κάτι για τον θάνατο του Παναγιωτάκη; τι έκανες στο παιδί μου;" και μου απαντάει "Τίποτα ρε Πόπη"» λέει η μαμά του άτυχου Παναγιωτάκη
Η Ειρήνη Μουρτζούκου