Σάββατο, 3 Αυγ.
28oC Αθήνα

Μύκονος: Εικόνες από το πριβέ πάρτι της φοροδιαφυγής με τους διάσημους ντιτζέι και «εισιτήριο» που φτάνει τα 1.200 ευρώ

Μύκονος: Εικόνες από το πριβέ πάρτι της φοροδιαφυγής με τους διάσημους ντιτζέι και «εισιτήριο» που φτάνει τα 1.200 ευρώ

Οι εικόνες από το πριβέ πάρτι που έγινε στη Μύκονο, το μεγαλύτερο που οργανώθηκε στο νησί των Ανέμων, δίνουν μια «γεύση» από τα όσα συνέβησαν. Με γνωστούς ντιτζέι από όλο τον κόσμο να έχουν αναλάβει τη μουσική και τους πελάτες να πληρώνουν μέχρι και 1.200 ευρώ για να αποκτήσουν το πολυπόθητο «εισιτήριο» εισόδου.

Όλα αυτά στη Μύκονο, στο πριβέ πάρτι, εικόνες από το οποίο δημοσιοποίησε το MEGA. Στις εικόνες φαίνονται οι πελάτες να φορούν ειδικά βραχιολάκια και να ξεφαντώνουν με αλκόολ, δυνατή μουσική και… γυαλιά ηλίου, αφού η διασκέδαση κράτησε μέχρι το πρωί.

Ένα πράγμα μόνο φαίνεται πως έλειπε από αυτό το πριβέ πάρτι και δεν ήταν άλλο από… την άδεια λειτουργίας του χώρου ως κέντρο διασκέδασης όπως καταγγέλλουν οι επιχειρηματίες στη Μύκονο, μιλώντας για ένα μεγάλο πάρτι… φοροδιαφυγής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, στην σελίδα τους οι διοργανωτές προτρέπουν τους ενδιαφερόμενους να γίνουν πληρωμές εισιτηρίων μόνο ηλεκτρονικά.

Άλλη τιμή για τους άνδρες και άλλη για τις γυναίκες

Σύμφωνα με τον… τιμοκατάλογο του πριβέ παρτι, οι τιμές διαφέρουν για άντρες και γυναίκες και υπάρχουν ξεχωριστά εισιτήρια.

Όπως αναφέρουν =στη σελίδα που έχουν ανοίξει στα social media, το εισιτήριο των 1200 ευρώ είναι μόνο για άντρες και για το τριήμερο 1- 4 Αυγούστου και περιλαμβάνει απεριόριστο φαγητό και ποτό, αποκλειστικό VIP μπαρ, ιδιωτικό chill house, μοναδικές εμπειρίες, δείπνα VIP και after party.

Οι γυναίκες για το ίδιο τριήμερο θα πληρώσουν 900 ευρώ…

Όπως αναφέρουν, οι καλεσμένοι μπορούν να αφήσουν τα οχήματά τους σε ειδικό χώρο και από εκεί να μεταφερθούν στην τοποθεσία με βαν. Το βράδυ της Παρασκευής, μάλιστα, οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν δίπλα στην πισίνα, σε έναν μέρος που θυμίζει συναυλιακό χώρο.

Όλα αυτά, σε μία περίοδο που έχουν ενταθεί οι έλεγχοι για παρανομίες στη Μύκονο, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να βρίσκεται στο Νησί των Ανέμων.

«Απόφαση μας είναι να εξαφανιστούν από το νησί όλοι εκείνοι οι οποίοι ασκούν παράνομη δραστηριότητα. Δεν έχουν θέση στη Μύκονο ούτε οι μπράβοι ούτε οι έμποροι ναρκωτικών ούτε αυτοί οι οποίοι έρχονται εδώ παρανομώντας για να αποκομίσουν οφέλη», δήλωσε ο κύριος Χρυσοχοΐδης.

Στο νησί βρίσκεται επίλεκτη ομάδα από την ασφάλεια Αθηνών η οποία αποτελείται από έμπειρα στελέχη του Εκβιαστών, της δίωξης ναρκωτικών και του Οργανωμένου εγκλήματος με επικεφαλής έναν από τους εμπειρότερους αξιωματικούς…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις