Site icon NewsIT

Μύκονος: Η εντυπωσιακή dj της εγκληματικής τριάδας που «έσπρωχνε» ναρκωτικά σε κοσμοπολίτικα στέκια – Το delivery, το μενού και το Smart

29.07.2024 | 22:16
Μύκονος: Η εντυπωσιακή dj της εγκληματικής τριάδας που «έσπρωχνε» ναρκωτικά σε κοσμοπολίτικα στέκια – Το delivery, το μενού και το Smart

Μπίζνα με ναρκωτικά που έσπρωχναν σε χλιδάτα σαλόνια στη Μύκονο είχαν στήσει τρεις Πολωνοί, με «βιτρίνα» μια εντυπωσιακή dj για να μη κινεί τις υποψίες.

Η εγκληματική τριάδα που πλάσαρε όλων των λογιών τις ναρκωτικές ουσίες, δρούσε στην κοσμοπολίτικη Μύκονο και κινούνταν στα διάσημα στέκια της ξέφρενης διασκέδασης.

Το «λημέρι» τους, ήταν μία εντυπωσιακή κατοικία στην Ψαρού στην οποία διέμεναν και οι τρεις και η οποία αποτελούσε τον χώρο – καβάτζα της εγκληματικής ομάδας τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, που έβαλε τέλος στη δράση τους το περασμένο Σάββατο (27.07.2024) με τη σύλληψή τους, η 26χρονη dj συνόδευε τον 40χρονο ομοεθνή της– με τον οποίο διατηρούσε ερωτικό δεσμό-, στα κοσμικά στέκια στα ραντεβού τους με τους υποψήφιους πελάτες τους.

Λόγω της ιδιότητάς της ως dj δικαιολογούσε την μακρά παραμονή της στο νησί και φρόντιζε να εκτελεί χρέη συνοδού κατά την πραγματοποίηση των αγοραπωλησιών, μέχρι την τελική συνάντηση με τον αγοραστή.

Ο τρίτος της παρέας, είχε τον ρόλο του «ντελιβερά» ο οποίος συναντούσε τους πελάτες σε πολυσύχναστα μέρη, έξω από club και καφε στα διάσημα στενά της Μυκόνου.

Το delivery γινόταν με ένα μαύρο Smart, στο οποίο μάλιστα είχαν τοποθετήσει ένα πλαστικό κουτί που θύμιζε εξάρτημα αυτοκινήτου στο οποίο είχαν προσαρμόσει εσωτερικά αυτοσχέδια μαγνήτες και το οποίο κολλούσε πάνω σε μεταλλικά αντικείμενα, ώστε σε ενδεχόμενο έλεγχο, να μην εντοπιστεί η «πραμάτεια».

Αργηγός της οργάνωσης ήταν ο 40χρονος ο οποίος και συντόνιζε τις πωλήσεις, επικοινωνώντας με τους υποψήφιους αγοραστές μέσω whatsapp. Φρόντιζε μάλιστα να στέλνει με μήνυμα και το σχετικό μενού με τον τιμοκατάλογο ανά είδος ναρκωτικών.

Οι αστυνομικές αρχές, κατάσχεσαν μεγάλο χρηματικό ποσο όπως μεταξύ άλλων και τα εξής: 

– όχημα, το οποίο χρησιμοποιούσε το βασικό μέλος της οργάνωσης για τη διακίνηση των ναρκωτικών,
ζυγαριά,
– 65.880 ευρώ,
– 17.166 δολαρίων ΗΠΑ,
– 240 λιρών Αγγλίας,
– 43,22 γραμμάρια κοκαΐνης,
– 8,61 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης,
– 212 γραμμάρια συνθετικού ναρκωτικού,
– πληθώρα χαπιών και τρίμματα ecstasy διάφορων χρωμάτων και
– πληθώρα πλαστικών καψουλών ναρκωτικής ουσίας MDMA.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version