Site icon NewsIT

Μυτιλήνη: Η 13χρονη θέλει να αλλάξει περιβάλλον μετά το βιασμό της – Στο newsit.gr ο δικηγόρος της οικογένειας

20.10.2024 | 21:58
Μυτιλήνη: Η 13χρονη θέλει να αλλάξει περιβάλλον μετά το βιασμό της – Στο newsit.gr ο δικηγόρος της οικογένειας

Με νέα πρόσωπα να μπαίνουν στο «κάδρο» των ερευνών για την υπόθεση βιασμού της 13χρονης στη Μυτιλήνη, η ίδια περνάει δύσκολες ώρες και μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας στο newsit.gr το κορίτσι επιθυμεί να αλλάξει περιβάλλον για να ξαναβρεί τον εαυτό του.

Η 13χρονη από τη Μυτιλήνη, έδωσε στις αρχές συμπληρωματική κατάθεση για τον βιασμό της. Μάλιστα, εκτός από τον 22χρονο και τον 21χρονο που έχουν καταγγελθεί για την σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού -την οποία σύμφωνα με την ανήλικη τη βιντεοσκοπούσαν- τώρα μπαίνουν στο «μικροσκοπιο» και άλλοι δύο άντρες ηλικίας 64 και 23 ετών.

«Ο 64χρονος που μπαίνει στο κάδρο έχει κάνει μόνο άσεμνες προτάσεις τίποτα παραπάνω. Υπάρχει και ένας 23χρονος που έκανε συνεύρεση με τη μικρή με τη θέληση της ανήλικης, δεν προκύπτει κανένας βιασμός από τον 23χρονο.

Αυτός όμως φαίνεται ότι τη βιντεοσκοπουσε κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης όπως ισχυρίζεται η 13χρονη» αναφέρει στο newsit.gr ο δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης, Δημοσθένης Χατζηγιάννης και προσθέτει πως η ανήλικη περνάει δύσκολες μέρες, έχει κλειστεί στον εαυτό της μετά από όλα αυτά τα οποία πέρασε.

«Να μπει σε μια προστατευμένη κοινότητα»

«Το κοριτσάκι δεν είναι καλά αλλά σιγά – σιγά θα τον βρει τον δρόμο της. Θεωρώ πως πρέπει να υπάρξει μια μέριμνα για να μπει η 13χρονη σε μια προστατευμένη κοινότητα, δομή και να φύγει από αυτό το περιβάλλον που ζει.

Είναι κάτι που το θέλει και το ίδιο το παιδί να μεταφερθεί δηλαδή σε ένα καλό και ασφαλές μέρος, δεν την πειράζει να απομακρυνθεί από τους γονείς της αν είναι να πάει κάπου που θα νιώσει καλύτερα» αναφέρει  ο δικηγόρος της οικογένειας, τονίζοντας ότι η απομάκρυνση του παιδιού από το μέρος που ζει κρίνεται απαραίτητη για την ίδια ώστε να επανέλθει το συντομότερο.

Την ίδια ώρα, η τοπική κοινωνία του νησιού παραμένει σε σύγχυση μετά και τις καινούριες πληροφορίες που έρχονται στο φως για την υπόθεση της ανήλικης. Η συμπληρωματική κατάθεση της 13χρονης στις Αρχές φαίνεται να αποκαλύπτει περισσότερες πτυχές από το δράμα που ζούσε το κορίτσι και μέχρι τώρα κανείς δεν ήταν εκεί για να το βοηθήσει.

«Η 13χρονη θέλει να αποκατασταθεί μετά από αυτή την πίκρα που πήρε γιατί τραυματίστηκε πολύ. Η μάνα της είναι σε πολύ μεγάλη ψυχική πίεση και είναι σε μια κατάσταση που προσπαθεί να δει τι έγινε και πώς έγινε. Αυτό που λέει συνέχεια η μητέρα πλέον είναι ότι δεν ξέρει τι είναι αλήθεια και τι δεν είναι» καταλήγει ο δικηγόρος της οικογένειας.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version