Σάββατο, 6 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Νέα Φιλαδέλφεια: Στον εισαγγελέα ο 31χρονος που βίασε 18χρονη μπέιμπι σίτερ

Νέα Φιλαδέλφεια: Στον εισαγγελέα ο 31χρονος που βίασε 18χρονη μπέιμπι σίτερ

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο 31χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε 18χρονη σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σημειώνεται πως ο 31χρονος παρέσυρε την 18χρονη σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια με το πρόσχημα ότι ήθελε να την προσλάβει ως μπέιμπι σίτερ για το 3χρονο παιδί του. Εκεί με την απειλή μαχαιριού την βίασε. Σημειώνεται πως ο ίδιος δεν έχει παιδί, αλλά η σύντροφός του περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Η κοπέλα αμέσως μετά τον βιασμό της τον κατήγγειλε στην αστυνομία. Ύστερα από έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 31χρονο άνδρα και τον συνέλαβαν. 

Ο 31χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για να του απαγγελθούν κατηγορίες προκειμένου στη συνέχεια να απολογηθεί στον ανακριτή.

nor

Το χρονικό

Ο εφιάλτης της κοπέλας ξεκίνησε όταν απάντησε σε αγγελία μέσω Facebook. Η αγγελία αφορούσε τη φύλαξη ενός παιδιού 3 ετών το οποίο δεν υπάρχει…

Στις 20 Μαρτίου η κοπέλα πήγε στο σπίτι της Νέας Φιλαδέλφειας. Αρχικά κάθισαν με το δράστη στο σαλόνι, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης τους, ο 31χρονος υποκρινόταν ότι μιλούσε με κάποιον στο τηλέφωνο που έρχονταν στο σπίτι.

Αργότερα με την πρόφαση ότι ήθελε να δείξει το παιδικό δωμάτιο στο παιδί ο δράστης την παρέσυρε στο εσωτερικό του σπιτιού. Εκεί, με την απειλή του μαχαιριού την ανάγκασε να βγάλει τα ρούχα της και τη βίασε. Ο δράστης όταν τέλειωσε την αποτρόπαια πράξη του αποχώρησε από το σπίτι πρώτος, λέγοντας στη 18χρονη να φύγει μετά από αυτόν.

Η κοπέλα κατευθύνθηκε άμεσα στο αστυνομικό. Συνοδευόμενη από τους άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, μετέβη στην ιατροδικαστική υπηρεσία όπου και εξετάστηκε από αρμόδιο γιατρό. Τα ευρήματα που προέκυψαν από την ιατροδικαστική εξέταση υποδηλώνουν πρόσφατη συνουσία με βίαιη διείσδυση στον κόλπο.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις