Site icon NewsIT

Νέα Φιλαδέλφεια: Τι εξετάζουν οι Αρχές για τους πυροβολισμούς – Είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσα στον σύντροφο και στον αδερφό της 20χρονης

11.09.2024 | 15:44
Νέα Φιλαδέλφεια: Τι εξετάζουν οι Αρχές για τους πυροβολισμούς – Είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσα στον σύντροφο και στον αδερφό της 20χρονης

Οι προσωπικές διαφορές μεταξύ του συντρόφου και του αδερφού μιας 20χρονης κοπέλας, εκτιμάται από τις αρχές ότι ήταν η αιτία για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς  που σημειώθηκε αργά χθες, Τρίτη (10/9/2024) το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 23:20 το βράδυ, όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο  επέβαινε η 20χρονη κοπέλα και οδηγούσε ο 38χρονος σύντροφός της κινούνταν επί της οδού Μπουμπουλίνας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ξαφνικά ένα αυτοκίνητο και δύο μηχανές τους έκλεισαν το δρόμο, με αποτέλεσμα το όχημα που βρίσκονταν το ζευγάρι, να ακινητοποιηθεί.

H ομάδα που έστησε την ενέδρα, άνοιξε πυρ, σημαδεύοντας το μπροστινό μέρος του  αυτοκίνητου, όπου επέβαινε το ζευγάρι.

Από τις σφαίρες προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, ενώ στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερις κάλυκες.

Η κοπέλα που κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, έκανε λόγο για άγνωστους δράστες, οι οποίοι συμμετείχαν στην επίθεση.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση από τις καταθέσεις που έχουν λάβει, πληροφορήθηκαν ότι πριν το περιστατικό είχε προηγηθεί άγριος καβγάς μεταξύ του αδερφού της 20χρονης και του 38χρονου συντρόφου της.

Έτσι ερευνούν το ενδεχόμενο πίσω από την επίθεση να κρύβεται το συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας, χωρίς φυσικά να αποκλείονται άλλα σενάρια.   

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version