Παρασκευή, 16 Αυγ.
32oC Αθήνα

Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή της δολοφονίας του Μιχάλη στα χέρια των Αρχών – Φωτογραφίες από το υλικό

Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή της δολοφονίας του Μιχάλη στα χέρια των Αρχών – Φωτογραφίες από το υλικό

Συγκλονίζουν και οι σημερινές (11.8.2023) αποκαλύψεις του newsit.gr από τη μοιραία νύχτα της 7ης Αυγούστου, όπου ο άτυχος Μιχάλης έχασε τη ζωή του έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η αστυνομία έχει συλλέξει δεκάδες βίντεο από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά και από χρήστες του διαδικτύου, που δείχνουν την κάθοδο των Κροατών χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια και αναλύει όλα τα στοιχεία.

Έτσι θα καταλήξει στο ποιος ήταν αυτός που έδωσε τη θανατηφόρα μαχαιριά στον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το newsit.gr και ακολουθούν, φαίνεται και το μοιραίο χτύπημα στον 29χρονο Μιχάλη.

Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται ο Μιχάλης τη στιγμή που έχει δεχτεί το χτύπημα.

Στη δεύτερη φωτογραφία διακρίνεται η γενική σύρραξη έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Στην τρίτη φωτογραφία φαίνεται η ομάδα που φέρεται να έχει χτυπήσει τον Μιχάλη. 

Σημειώνεται πως σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος του 29χρονου Μιχάλη επήλθε από ακατάσχετη αιμορραγία που αποδίδεται σε ένα και μοναδικό τραύμα στο χέρι.

Το ένα και μοναδικό μοιραίο χτύπημα πιθανόν να προκλήθηκε από μαχαίρι τύπου καραμπίτ, όπλο που είχε σκοτώσει τον Άλκη Καμπανό.

Οι καταθέσεις των αστυνομικών

Οι αρχές λαμβάνουν καταθέσεις από τους αστυνομικούς που παρακολουθούσαν τους Κροάτες χούλιγκανς. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ 33, ενημερώθηκε ο ίδιος και η ομάδα του στις 22:45 για την ύπαρξη των κουκουλοφόρων και τους ακολουθούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, πριν ξεκινήσουν τα επεισόδια και πάρουν εντολή να επέμβουν, ενώ η πρώτη διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στο Πάρκο Δρακοπούλου στα Πατήσια, έλαβαν σήμα από το κέντρο να μεταβούν στο γήπεδο της ΑΕΚ 20 λεπτά αργότερα!

Αξιοσημείωτο είναι επίσης και το γεγονός, ενώ η επίθεση έγινε στις 11 το βράδυ της Δευτέρας, όπως αναφέρει ο αστυνομικός την κατάθεση του, ενημερώθηκε στις 3 το μεσημέρι της επόμενης μέρας για να παραλάβει τα πειστήρια – όπλα των μαχαιροβγάλτών Κροατών τα οποία βρήκαν και παρέδωσαν στις αρχές πολίτες.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις