Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Νέα Ιωνία: Εξαφάνιση 11χρονου παιδιού που κατάγεται από την Αίγυπτο

Νέα Ιωνία: Εξαφάνιση 11χρονου παιδιού που κατάγεται από την Αίγυπτο
ΦΩΤΟ Eurokinissi (αρχείο)

Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας στη Νέα Ιωνία για την εξαφάνιση του Μοχάμαντ Χασάν 11 ετών. Σχετική  ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Για την εξαφάνιση του 11χρονου Μοχάμαντ Χασάν, με καταγωγή από την Αίγυπτο, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοίνωσε ότι τα ίχνη του αγοριού χάθηκαν τη Δευτέρα 20 Μαΐου στις 18:15, από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στη Νέα Ιωνία Αττικής.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Χασάν (επ.) Μοχαμάντ (ον.), 11 ετών, τη Δευτέρα και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Κινητοποιήθηκαν η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού μας, η Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης «ΔΕΛΤΑ» και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής για να συνδράμουν στις προσπάθειες αναζήτησης του παιδιού.

Ο Χασάν (επ.) Μοχαμάντ (ον.) έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1,35 μ. και βάρος περίπου 30 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, μαύρη κοντομάνικη μπλούζα και γαλάζια παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις