Ελλάδα

Νέα Ιωνία: Στην ταράτσα εγκλωβίστηκαν νεαροί κλέφτες που άδειαζαν σπίτια

Συνελήφθησαν δύο νεαροί λίγα λεπτά μετά από κλοπή που είχαν διαπράξει σε σπίτι στη Νέα Ιωνία. Πρόκειται για έναν 25χρονο και έναν 23χρονο, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης συνέλαβαν δύο νεαρούς, αμέσως μετά από κλοπή που έκαναν σε σπίτι στη Νέα Ιωνία.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο μετά από τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση, την Πέμπτη (22.02.2024) το μεσημέρι, εντόπισαν τους κλέφτες στην ταράτσα του σπιτιού, όπου τους απομόνωναν και τους συνέλαβαν.

Πρόκειται για έναν 25χρονο και έναν 23χρονο, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφάλειας Νέας Ιωνίας, όπου διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα είχαν διαπράξει κλοπή και από άλλο σπίτι στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Μετά από έρευνα στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλεμμένα κοσμήματα από τα σπίτια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Θα το ξαναέκανα ευχαρίστως» λέει ο Διονύσης Μακρής για τον βανδαλισμό στην Εθνική Πινακοθήκη
Μαζί με τον Νίκο Παπαδόπουλο στον βανδαλισμό στην Εθνική Πινακοθήκη ήταν και ο Διονύσης Μακρής - Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Ελεύθερη Πατρίδα - Αυτοπροσδιορίζεται θεολόγος, δημοσιογράφος και συγγραφέας.
Ο Διονύσης Μακρής