Ελλάδα

Νέα Ιωνία: Συνελήφθη 20χρονος που είχε στην κατοχή του 570 κροτίδες

Για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων κατηγορείται 20χρονος στη Νέα Ιωνία που συνελήφθη από την Αστυνομία το απόγευμα της Πέμπτης (9.5.24), όπως έγινε γνωστό σήμερα Παρασκευή (10.5.24).

Ο 20χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ιωνίας και στην κατοχή του βρέθηκαν πάνω από 500 κροτίδες.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., κατά τον έλεγχο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 40 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν 570 κροτίδες.

Ο 20χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

krotides nea iwnia

krotides nea iwnia

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τελική ευθεία για την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων – Οι ημερομηνίες ορόσημα της σχολικής χρονιάς
Το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς θα «χτυπήσει» στις 16 Μαΐου στα λύκεια και στις 28 Μαΐου στα γυμνάσια - Το διδακτικό έτος στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά θα λήξει στις 13 Ιουνίου 2025
Πανελλήνιθες εξετάσεις