Site icon NewsIT

Νέα ντοκουμέντα από τη νύχτα του άγριου ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα από τον ποινικολόγο

20.06.2024 | 00:08
Νέα ντοκουμέντα από τη νύχτα του άγριου ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα από τον ποινικολόγο

Κάθε μέρα έρχονται στο φως νέα στοιχεία, από τη νύχτα που ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, έδειρε την σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου, στέλνοντάς την στο νοσοκομείο από τα χτυπήματα.

Το star δημοσιοποίησε νέες εικόνες από εκείνη τη νύχτα. Στα βίντεο φαίνεται το ζευγάρι, μετά την κακοποίηση. Ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, να συνοδεύει την σύζυγό του στο νοσοκομείο, αμήχανος και μιλώντας στο κινητό τηλέφωνό του.

Το ίδιο αμήχανος, θα εμφανιστεί και αργότερα, σε άλλη εικόνα από κάμερα ασφαλείας, ενώ πηγαίνει με τον αστυνομικό προς το πολυτελές αυτοκίνητό του, με το οποίο πήγε στο αστυνομικό τμήμα.

Ο ποινικολόγος, στις εικόνες αυτές φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει και σκέφτεται αμήχανος πώς να χειριστεί την κατάσταση.

Η σύζυγός του, από την πρώτη στιγμή ήταν αποφασισμένη να τον καταγγείλει, μόλις τον έπεισε να την πάει στο νοσοκομείο. Εκεί, ήταν ο μόνος τρόπος να βρεθεί με ανθρώπους που θα την βοηθούσαν…

Απόψε (19/6/24) ο Απόστολος Λύτρας θα διανυχτερεύσει στα κρατητήρια στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ ο ίδιος, πριν τη μεταφορά του, μήνυσε την σύζυγό του!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version