Παρασκευή, 13 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Νέα ντοκουμέντα για το ζευγάρι «τζαμπατζίδων» της Λαμίας που «φεσώνει» ταβέρνες – Απλήρωτο και το ξενοδοχείο

Νέα ντοκουμέντα για το ζευγάρι «τζαμπατζίδων» της Λαμίας που «φεσώνει» ταβέρνες – Απλήρωτο και το ξενοδοχείο

Ανάστατοι είναι οι επαγγελματίες εστίασης στη Λαμία, με το νεαρό ζευγάρι που απολαμβάνει πλούσια γεύματα στην περιοχή και… εξαφανίζεται χωρίς να πληρώνει τον λογαριασμό στις ταβέρνες.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του LiveNews, το ζευγάρι φέρεται να «φέσωσε» και ξενοδοχείο, από το οποίο -όπως και στις ταβέρνες της Λαμίας- έφυγε χωρίς να πληρώσει.

Η δράση του ζευγαριού έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας, με τους επιχειρηματίες της περιοχής να είναι ανάστατοι και να αναζητούν το ζευγάρι για να πάρουν τα χρήματά τους.

Ο νεαρός διαψεύδει τις κατηγορίες

«Πριν από 10 μέρες έγινε αυτό και πήγα πριν από 4 μέρες και πλήρωσα. Αυτό έγινε σε ένα μαγαζί με φαγητό, δεν θυμάμαι τώρα τι ήταν», είπε ο άνδρας που φαίνεται στις εικόνες.

Το θέμα επανήλθε στο προσκήνιο την περασμένη Τετάρτη, όταν ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας που φαίνεται στο βίντεο, κατήγγειλε το ζευγάρι στην αστυνομία.

«Ήρθαν να πληρώσουν, βάζει μία κάρτα, άκυρο δεν έχει. Βάζει άλλη κάρτα, δεν έχει, περνάει και το τηλέφωνο, δεν έχει. ‘Κάτι πρέπει να έχει γίνει με τον λογαριασμό μου, ξέρω ότι έχω λεφτά’, λέει, ‘θα πάω στην τράπεζα να τα φέρω. Άντε, λέω, τράβα να τα πάρεις από την τράπεζα και να μας τα φέρεις. Και ακόμα τον βλέπουμε. Άφησε και ένα τηλέφωνο, το οποίο και δεν απαντάει, όνομα άφησε, το οποίο είναι πραγματικό», είπε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας.

Όπως λέει, το ζευγάρι ήταν ευγενικό με τους υπαλλήλους και ομιλητικό με τον ίδιο. Τίποτα αρχικά δεν έδειχνε τα όσα θα επακολουθούσαν.

«Μαθαίνω ότι την έχουν κάνει και στη Χαλκίδα, γυρνάνε έτσι, δεν ξέρω. Μοιάζανε ευπρεπείς και καλοντυμένοι. Ήταν ευγενικός. Το παραμύθι παίχτηκε καλά», συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας.

Η καταγγελία του επιχειρηματία στην αστυνομία, είναι η τρίτη που έγινε στην Αστυνομία, για το ίδιο ζευγάρι…

Τον περασμένο Αύγουστο, όπως λέει ιδιοκτήτης πιτσαρίας, οι δυο τους είχαν φύγει χωρίς να πληρώσουν και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο, από το κατάστημά του.

Ντελιβεράς του καταστήματος, εκείνη τη νύχτα τους εντόπισε, αλλά το ζευγάρι, κατάφερε να ξεφύγει. Τις επόμενες μέρες ο επιχειρηματίας έμαθε σε ποιο ξενοδοχείο έμενε το ζευγάρι, που τελικά αναγκάστηκε να τον ξοφλήσει.

Ο ίδιος πήρε τα χρήματά του, αλλά ο ξενοδόχος του ζευγαριού, τα περιμένει ακόμα όπως φαίνεται.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις