Πέμπτη, 12 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων από Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου έως και 25 Οκτωβρίου

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων από Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου έως και 25 Οκτωβρίου
ΦΩΤΟ αρχείου (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών Θεσσαλονίκης Ευζώνων, με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα έως και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στις 7 το πρωί, θα διαρκέσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων.

Συγκεκριμένα, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) από το 75,57ο χλμ. έως και το 70,95ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα.

Σημειώνεται ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται Δευτέρα με Παρασκευή από τις 19:00 έως και τις 07:00.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

«Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις