Τρίτη, 17 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην  Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων (ΑΘΕ), με σκοπό την εκτέλεση τεχνικών εργασιών.

Ειδικότερα, από αύριο Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 19:00 έως και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 07:00, θα διαρκέσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων.

Συγκεκριμένα, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) από το 35 ο χλμ. έως και το 37,02 ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες.

Σημειώνεται ότι εξαιτίας των άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ο Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) Καπανδριτίου (36,455 ο χλμ.), θα είναι κλειστός.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις