Παρασκευή, 13 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα στο διαμέρισμά του

Νέα Σμύρνη: Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα στο διαμέρισμά του
EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

Συναγερμός έχει σημάνει σε γειτονιά της Νέας Σμύρνης, καθώς ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του. 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για άνδρα 46 ετών, ο οποίος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο διαμέρισμά του στη Νέα Σμύρνη, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε τραύμα στην κοιλιακή χώρα, το οποίο φέρεται να προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η αδερφή του 46χρονου, η οποία είναι ΑμεΑ, ενημέρωσε την κοινωνική Υπηρεσία του δήμου της Νέας Σμύρνης, υποστηρίζοντας πως ο αδερφός της υπέστη ανακοπή, γνωστοποιώντας στη συνέχεια το περιστατικό και στο ΕΚΑΒ. Οι διασώστες που έφθασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο 46χρονος εκτός από το τραύμα στην κοιλιακή του χώρα, έφερε και αμυχές στο λαιμό του και ήταν μελανιασμένος. Στο σημείο κλήθηκαν οι αστυνομικές Αρχές και έπειτα από εντολή σπεύδει και ιατροδικαστής.

Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός, καθισμένος στον καναπέ, ενώ η αδερφή του οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, προκειμένου να δώσει κατάθεση. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η συνεννόηση μαζί της είναι αδύνατη, με την ίδια να δηλώνει ότι είναι αθλήτρια των Special Olympics. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 46χρονος φέρεται να πήρε εξιτήριο χθες, Πέμπτη (12.09.24) από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, καθώς είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και για το λόγο αυτό εξετάζεται το σενάριο το τραύμα του να ήταν προγενέστερο.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Περισσότερο φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 46χρονου αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέλιξης.

Όπως αναφέρουν γείτονες, οι γονείς τους έχουν πεθάνει, εδώ και σχεδόν 6 χρόνια η μητέρα και 3 – 4 χρόνια ο πατέρας.

Σύμφωνα πάντα με τους γείτονες, τα αδέρφια δουλεύουν στον δήμο και στη λαϊκή.

Γείτονας μιλώντας στο newsit.gr ανέφερε ότι εδώ και ημέρες έβλεπε το ασθενοφόρο να έρχεται και να φεύγει.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις