Σάββατο, 14 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: «Δεν ξυπνάει, δεν αναπνέει», τα πρώτα λόγια της αδερφής του 46χρονου που δολοφονήθηκε με μαχαίρι

Νέα Σμύρνη: «Δεν ξυπνάει, δεν αναπνέει», τα πρώτα λόγια της αδερφής του 46χρονου που δολοφονήθηκε με μαχαίρι

Θρίλερ με τη δολοφονία του 46χρονου στη Νέα Σμύρνη που εντοπίστηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι που διέμενε με την αδερφή του το πρωί της Παρασκευής (13/09/2024)

Η αθλήτρια των special olympics που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα νοητικής υστέρησης αποτελεί πρόσωπο κλειδί που θα δώσει απαντήσεις για τη δολοφονία του 46χρονου αδερφού της, επίσης με νοητική υστέρηση, στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη.

Η 43χρονη ήταν αυτή που βρήκε νεκρό τον 46χρονο και ενημέρωσε τις Αρχές ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του Star,ένα από τα πρώτα άτομα που έδωσαν κατάθεση στους αστυνομικούς είναι μία γειτόνισσα, καθώς ήταν ο πρώτος άνθρωπος που η αδελφή του 46χρονου πλησίασε και μίλησε στις 10:15 το πρωί.

Μάλιστα έδειχνε λίγο αναστατωμένη και είπε στην γειτόνισσα:  «Ο αδερφός μου δεν ξυπνάει, δεν αναπνέει, είναι πεθαμένος πάνω στο σπίτι. Γύρισε χθες από το νοσοκομείο. Δεν ξέρω τι να κάνω».

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα κεντρικά της Ασφάλειας, σε μια προσπάθεια να εξεταστεί όμως όπως λένε «πηγές» του newsit.gr, δεν είναι σε θέση και δείχνει χαμένη στο δικό της κόσμο.

Οι διάλογοι με τους αστυνομικούς είναι χαρακτηριστικοί:
-Γνωρίζεις που είναι ο αδερφός σου;
-«Είναι στο σπίτι»
-Τι σχέση έχετε με τον αδερφό σου;
-«Τον αγαπώ. Είμαστε αγαπημένα αδέρφια»

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ρώτησαν την γυναίκα και για τους γονείς της οι οποίοι έχουν αποβιώσει με την ίδια να μην είναι σε θέση να τους δώσει απαντήσεις. «Ο πατέρας μου έχει πάει μια βόλτα» είπε.

Εξετάζονται τα μαχαίρια στο σπίτι και το dna στα νύχια της 43χρονης

Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο σπίτι κατάσχεσαν τα μαχαίρια που βρέθηκαν πλυμένα μαζί με πιάτα, ενώ θα ληφθεί και δείγμα από τα νύχια της αδερφής του για τυχόν γενετικό υλικό, καθώς η επικοινωνία μαζί της έχει δυσκολίες.

Το χρονικό της δολοφονίας

Το θρίλερ της Νέας Σμύρνης ξεκίνησε από νωρίς σήμερα το πρωί (13/09/2024) όταν η αθλήτρια των special Olympics τηλεφώνησε την κοινωνική Υπηρεσία του δήμου της Νέας Σμύρνης, υποστηρίζοντας πως ο αδερφός της υπέστη ανακοπή, γνωστοποιώντας στη συνέχεια το περιστατικό και στο ΕΚΑΒ.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και «σκάναραν» το διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη στο οποίο έμεναν τα δυο αδέρφια. Ο 46χρονος βρέθηκε καθισμένος στον καναπέ, ενώ στην κοιλιά του υπήρχε ένα τραύμα, το οποίο απ’ ότι φαίνεται προκάλεσε και τον θάνατό του.

Αρχικά οι Αρχές εξέταζαν το σενάριο να υπήρχε κάποια παθολογική αιτία πίσω από την αιτία θανάτου του 46χρονου. Και αυτό γιατί το θύμα είχε χειρουργηθεί και είχε πάρει το βράδυ της Πέμπτης (12/09/2024) εξιτήριο από το Κρατικό της Νίκαιας.
Ωστόσο όπως αποδείχθηκε ο θάνατος προήλθε από το μαχαίρι.

«Ήταν ΑμεΑ τα δυο αδέρφια, τα ξέραμε χρόνια» λένε γείτονες

«Ξέραμε πολλά χρόνια τα δυο παιδιά, είχαν κάποια προβλήματα, νοητικά, υγείας, εδώ στη Νέα Σμύρνη όλους τους ξέρουμε. Δεν είχε θέμα συμπεριφοράς, δεν ενοχλούσαν κανέναν, πολύ αγαπητά παιδιά, απλά υπήρχαν κάποια προβλήματα υστέρησης. Είναι σοκαριστικό, δεν ξέρω τι συνέβη» δήλωσε γειτόνισσα που γνώριζε επί σειρά ετών τα δυο αδέλφια.

Ερωτηθείσα για την αδερφή του θύματος είπε ότι ήταν πολύ συμπαθητική και ότι την ήξεραν και από αγώνες τους Πανιωνίου τους οποίους παρακολουθούσε ένθερμα.

Άλλη γειτόνισσα, σημείωσε ότι ήταν ΑμεΑ και πως είχαν χάσει ξαφνικά τη μητέρα τους πριν από επτά χρόνια, και τον πατέρα τους πριν από τρία χρόνια, και πως τα δυο αδέλφια έμεναν έκτοτε μόνα. «Ήταν παιδιά άλλου Θεού, ήταν ΑμεΑ. Όσο ήταν η μάνα και ο πατέρας ήταν όλα εντάξει, όταν έφυγαν δεν ξέρω τι έμεινε στο διαμέρισμα» είπε χαρακτηριστικά.</

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις