Παρασκευή, 13 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: Δολοφονία ο θάνατος του 46χρονου με μια μαχαιριά στην κοιλιά, εξετάζεται η αδερφή του

Νέα Σμύρνη: Δολοφονία ο θάνατος του 46χρονου με μια μαχαιριά στην κοιλιά, εξετάζεται η αδερφή του

Δολοφονία είναι, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο θάνατος του 46χρονου αδερφού της αθλήτριας των special Olympics στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του 46χρονου στη Νέα Σμύρνη βρέθηκε πλυμένο στην κουζίνα ενώ την ίδια ώρα αδερφή του θύματος βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα και εξετάζεται από τους άνδρες της ΕΛΑΣ που χειρίζονται την υπόθεση.

Η αθλήτριας των special Olympics που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα νοητικής στέρησης δεν έχει πει την παραμικρή λέξη στους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η επικοινωνία μαζί της είναι αδύνατη.

Το θρίλερ της Νέας Σμύρνης ξεκίνησε από νωρίς σήμερα το πρωί (13/09/2024) όταν η αθλήτρια των special Olympics τηλεφώνησε την κοινωνική Υπηρεσία του δήμου της Νέας Σμύρνης, υποστηρίζοντας πως ο αδερφός της υπέστη ανακοπή, γνωστοποιώντας στη συνέχεια το περιστατικό και στο ΕΚΑΒ.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και «σκάναραν» το διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη στο οποίο έμεναν τα δυο αδέρφια. Ο 46χρονος βρέθηκε καθισμένος στον καναπέ, ενώ στην κοιλιά του υπήρχε ένα τραύμα, το οποίο απ’ ότι φαίνεται προκάλεσε και τον θάνατό του.

Ενημερώθηκε εισαγγελέας και αμέσως δόθηκε εντολή στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου να μεταβεί ιατροδικαστής, προκειμένου να εξετάσει το άψυχο σώμα του 46χρονου, ο οποίος και αυτός αντιμετώπιζε προβλήματα νοητικής στέρησης.

Μετά την εξέταση ο ιατροδικαστής απεφάνθη πως είναι έγκλημα ενώ στο σπίτι δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης. Έτσι όλες οι υποψίες στρέφονται εναντίον της αδερφής του θύματος, η οποία έμενε με τον αδερφό της στο διαμέρισμα για αρκετά χρόνια.

Αρχικά οι Αρχές εξέταζαν το σενάριο να υπήρχε κάποια παθολογική αιτία πίσω από την αιτία θανάτου του 46χρονου. Και αυτό γιατί το θύμα είχε χειρουργηθεί και είχε πάρει το βράδυ της Πέμπτης (12/09/2024) εξιτήριο από το Κρατικό της Νίκαιας.

Ωστόσο όπως αποδείχθηκε ο θάνατος προήλθε από το μαχαίρι.

«Ήταν ΑμεΑ τα δυο αδέρφια, τα ξέραμε χρόνια» λένε γείτονες

«Ξέραμε πολλά χρόνια τα δυο παιδιά, είχαν κάποια προβλήματα, νοητικά, υγείας, εδώ στη Νέα Σμύρνη όλους τους ξέρουμε. Δεν είχε θέμα συμπεριφοράς, δεν ενοχλούσαν κανέναν, πολύ αγαπητά παιδιά, απλά υπήρχαν κάποια προβλήματα υστέρησης. Είναι σοκαριστικό, δεν ξέρω τι συνέβη» δήλωσε γειτόνισσα που γνώριζε επί σειρά ετών τα δυο αδέλφια.

Ερωτηθείσα για την αδερφή του θύματος είπε ότι ήταν πολύ συμπαθητική και ότι την ήξεραν και από αγώνες τους Πανιωνίου τους οποίους παρακολουθούσε ένθερμα.

Άλλη γειτόνισσα, σημείωσε ότι ήταν ΑμεΑ και πως είχαν χάσει ξαφνικά τη μητέρα τους πριν από επτά χρόνια, και τον πατέρα τους πριν από τρία χρόνια, και πως τα δυο αδέλφια έμεναν έκτοτε μόνα. «Ήταν παιδιά άλλου Θεού, ήταν ΑμεΑ. Όσο ήταν η μάνα και ο πατέρας ήταν όλα εντάξει, όταν έφυγαν δεν ξέρω τι έμεινε στο διαμέρισμα» είπε χαρακτηριστικά.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις