Site icon NewsIT

Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στην 42χρονη που σκότωσε τον αδερφό της

14.09.2024 | 12:33
Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στην 42χρονη που σκότωσε τον αδερφό της

Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του, στη Νέα Σμύρνη, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024. Ο 46χρονος έφερε μαχαιριές, ενώ οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από το ΕΚΑΒ που είχε φτάσει ήδη στο σημείο. (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος ασκήθηκε σε βάρος της γυναίκας από τη Νέα Σμύρνη που ομολόγησε πως αυτή βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του αδελφού της.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος μέλους της οικογένειάς της, ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία για τη δολοφονία του 47χρονου στο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης.

Η κατηγορούμενη παραπέμφθηκε σε ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία της.

Η 42χρονη ομολόγησε ότι αυτή ήταν που σκότωσε τον αδερφό της για ασήμαντη αφορμή. 

Οι διάλογοι με την αστυνομία

Αρχικά η γυναίκα δεν φέρεται να είχε επαφή με την πραγματικότητα και μιλούσε ακατάληπτα. 

Η αθλήτρια των special olympics, δεν ήταν σε θέση να πει το παραμικρό και έδειχνε χαμένη. Οι πρώτοι διάλογοι με τους αστυνομικούς είναι χαρακτηριστικοί:

-Γνωρίζεις που είναι ο αδερφός σου;

-«Είναι στο σπίτι»

-Τι σχέση έχετε με τον αδερφό σου;

-«Τον αγαπώ. Είμαστε αγαπημένα αδέρφια»

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ρώτησαν τη γυναίκα και για τους γονείς της οι οποίοι έχουν αποβιώσει με την ίδια να μην είναι σε θέση να τους δώσει απαντήσεις.

«Ο πατέρας μου έχει πάει μια βόλτα» είπε. Για το λόγο αυτό, κάλεσαν και ψυχίατρο προκειμένου να βοηθήσει στην εξέταση της γυναίκας (που εχει διαγνωστεί με σοβαρή νοητική υστέρηση) για να αποφανθεί για την κατάσταση της.

Η ομολογία της 42χρονης

Από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας η 42χρονη, αθλήτρια των Special Olympics, είχε μπει στο στόχαστρο των Αρχών.

Η γυναίκα που έχει διαγνωστεί με 68% νοητική υστέρηση, σε μία, όπως χαρακτηριστικά, λένε οι αστυνομικοί από τις αναλαμπές που είχε χθες το βραδύ, μίλησε και τους είπε τι ακριβώς είχε κάνει.

«Τσακωθήκαμε με τον αδερφό μου γιατί μου ζήτησε να του φέρω νερό και μου φώναξε. Πήρα το μαχαίρι τον χτύπησα, μετά το έπλυνα και το άφησα στο νεροχύτη» είπε η γυναίκα. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version