Παρασκευή, 13 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: Τα πρώτα λόγια της αδερφής του 46χρονου θύματος – Ο δολοφόνος τον μαχαίρωσε ενώ ήταν καθηλωμένος στον καναπέ

Νέα Σμύρνη: Τα πρώτα λόγια της αδερφής του 46χρονου θύματος – Ο δολοφόνος τον μαχαίρωσε ενώ ήταν καθηλωμένος στον καναπέ
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η εικόνα στο μικρο διαμέρισμα της οδού Παλαιολόγου στη Νέα Σμύρνη, με τα αίματα στις πρίζες του υπνοδωματίου και στο μπάνιο, την αδερφή του θύματος με τα ματωμένα ρούχα και το απλανές βλέμμα, δείχνουν τι πραγματικά συνέβη πίσω από τις κλειστές πόρτες και «φωτογραφίζουν» τον δράστη της δολοφονίας του άτυχου άνδρα.

‘Ένα πλυμένο κουζινομάχαιρο μήκους 8 εκατοστών που βρέθηκε στην πιατοθήκη, έχει μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ καθώς θεωρείται το όπλο της δολοφονίας στη Νέα Σμύρνη. Όπως λένε χαρακτηριστικά, οι αναλυτές της Ασφάλειας, θεωρείται βέβαιο, ότι πάνω του θα εντοπιστεί το αίμα του 46χρονου.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, προσπαθούν να συνθέσουν τι πραγματικά συνέβη τα τελευταία 24ωρα μέσα στο σπίτι της Νέας Σμύρνης που διέμενε ο 46χρονος με την 43 ετών αδερφή του. Η ίδια, μετεφέρθη πριν από λίγο στα κεντρικά της Ασφάλειας σε μια προσπάθεια να εξεταστεί όμως όπως λένε «πηγές» του newsit.gr, δεν είναι σε θέση και δείχνει χαμένη στο δικό της κόσμο.
Οι διάλογοι με τους αστυνομικούς είναι χαρακτηριστικοί:
-Γνωρίζεις που είναι ο αδερφός σου;
-«Είναι στο σπίτι»
-Τι σχέση έχετε με τον αδερφό σου;
-«Τον αγαπώ. Είμαστε αγαπημένα αδέρφια»
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ρώτησαν την γυναίκα και για τους γονείς της οι οποίοι έχουν αποβιώσει με την ίδια να μην είναι σε θέση να τους δώσει απαντήσεις.

«Ο πατέρας μου έχει πάει μια βόλτα» είπε. Για το λόγο αυτό, έχει κληθεί ψυχίατρος προκειμένου να βοηθήσει στην εξέταση της γυναίκας (αν και θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί λόγω των ζητημάτων που αντιμετωπίζει καθώς η 42χρονη υπήρξε και αθλήτρια των Special Olympics με σοβαρή νοητική υστέρηση) και να αποφανθεί για την κατάσταση της.

Το θρίλερ λεπτό προς λεπτό: Μαχαιρώθηκε καθηλωμένος και ανήμπορος στον καναπέ

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας ξεκίνησε να γράφεται χθες (12/9/24), όταν ο 46χρονος, μετά από αφόρητους πόνους στα πόδια, επέστρεψε από το νοσοκομείο όπου είχε μεταβεί για να εξεταστεί από γιατρούς. Μπαίνει στο σπίτι και υποφέροντας κάθεται στον καναπέ. Εκεί- εκτιμούν οι αξιωματικοί ότι έγινε το μοιραίο.

Ο δολοφόνος, κατάκοιτος όπως ήταν ο 46χρονος και ανήμπορος να προβάλλει οποιαδήποτε αντίσταση, ορμάει πάνω του και τον μαχαιρώνει στην κοιλιά. Το ερώτημα που καλούνται να λύσουν οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών είναι ποιος ήταν ο άνθρωπος που του κατάφερε τη μαχαιριά και ποια η σχέση με την αθλήτρια των Special Olympics.

Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από την κοινωνική λειτουργό σήμερα (13/9/24) το πρωί που μετέβη στην οικία της οδού Παλαιολόγου, μετά από τηλεφώνημα της αδερφής του 46χρονου, να πάει γιατί ο αδερφός της δεν ήταν καλά, μάλιστα αρχικά η λειτουργός δεν είχε δει το τραύμα και προσπάθησε να τον επαναφέρει, βρήκαν αίματα στις πρίζες του υπνοδωματίου, το μπάνιο, στα ρούχα της 42χρονης και κηλίδες στα πόδια της.

Το μαχαίρι είχε πλυθεί, ενώ αυτό που περιμένουν είναι πλέον να καταφέρει ο ψυχίατρος να «ξεκλειδώσει» την αδερφή του θύματος, η μαρτυρία της οποίας θεωρείται κομβική για να κλείσει η υπόθεση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις